Skip to content
Menu

Απογραφή πληθυσμού και κατοικιών 2021

Από την ημέρα έναρξης της απογραφής μέχρι τις 26 Νοεμβρίου οι απογραφείς της ΕΛΣΤΑΤ θα εναποθέσουν έναν κλειστό φάκελο σε κάθε οικία, διαμέρισμα ή κατάλυμα με έναν μοναδικό κωδικό αριθμό που θα αντιστοιχεί στη συγκεκριμένη κατοικία.


Έπειτα, ένας εκπρόσωπος του νοικοκυριού θα μπορεί να εισέλθει στην ειδική εφαρμογή της Απογραφής, μέσω του και στην ηλεκτρονική διεύθυνση : https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/apographe-plethusmou-katoikion-2021, χρησιμοποιώντας τον μοναδικό αυτόν κωδικό και τους κωδικούς taxis ώστε να συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο για την κατοικία και τα μέλη του νοικοκυριού του.

Από τις 27 Νοεμβρίου μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου για όσους πολίτες που για οποιονδήποτε λόγο (π.χ. μη εξοικείωση με νέες τεχνολογίες), δεν μπορέσουν να αυτοαπογραφούν ηλεκτρονικά, θα τους επισκεφτεί ο απογραφέας της ΕΛΣΤΑΤ για να τους απογράψει με τη συνηθισμένη μέθοδο «πόρτα-πόρτα», όπως συνέβη και σε προηγούμενες απογραφές.


Σε ότι αφορά τα Θεοδώριανα, ο οικισμός έχει χωριστεί σε δύο απογραφικούς τομείς . Το όριο που χωρίζει τους δύο τομείς είναι ο κεντρικός δρόμος Αρμερίστρα- πλατεία- σχολείο- Βασιλική.


Στον τομέα πάνω από το δρόμο απογραφέας ορίστηκε ο Παναγιώτης Βεντίστας (6978052010).


Στον τομέα κάτω από το δρόμο απογραφέας ορίστηκε ο Χρήστος Διαμάντης του Κων/νου(6947436274)


Τομεάρχης απογραφής ορίστηκε ο Γιάννης Κουτσούκης (6974105021)


Στο διάστημα από τις 12 Νοεμβρίου μέχρι τις 26 Νοεμβρίου, οι χωριανοί που θέλουν να αυτοαπογραφούν μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα, πρέπει να επικοινωνήσουν με τον αρμόδιο απογραφέα για τον απαραίτητο κωδικό.


Στη δεύτερη φάση από τις 27 Νοεμβρίου μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, όσοι δεν είναι εξοικειωμένοι με τις νέες τεχνολογίες, η απογραφή θα γίνει κατόπιν επικοινωνίας με τον αρμόδιο απογραφέα.


Καλό είναι να ενημερωθούν και να ενδιαφερθούν οι χωριανοί, γιατί μπορεί να μη ζούμε μόνιμα στο χωριό, διαμένουμε όμως ένα μεγάλο διάστημα σε αυτό και έχουμε σπίτια και περιουσίες στα Θεοδώριανα.


Για οποιαδήποτε βοήθεια ή διευκρίνιση οι συγχωριανοί μπορούν να απευθύνονται στους παραπάνω υπεύθυνους απογραφείς.