Μας “μάτιασαν”.

Δεν προλάβαμε να χαρούμε για την επανασύνδεση του δικτύου ίντερνετ στα Θεοδώριανα του μετεωρολογικού σταθμού και της live camera. Στην αρχή προέκυψε πρόβλημα στο μετεωρολογικό σταθμό λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων. Άμεσα  τεχνικοί του Εθνικού Αστεροσκοπέιου Αθηνών ανέβηκαν στο χωριό και εγκατέστησαν καινούργια μονάδα μετεωρολογικού σταθμού.

Μετά από αυτό όμως προέκυψε νέο πρόβλημα με το δέκτη ίντερνετ που είναι εγκατεστημένος στο εκκλησάκι του Αη Θανάση και εξυπηρετεί το σταθμό. Συνεχώς “κολλάει” με αποτέλεσμα ο σταθμός να μένει εκτός για πολλές ώρες.

Ήδη, όπως είχαμε ανακοινώσει, έχουμε αγοράσει με έξοδα του συλλόγου μας  μια καινούργια κεραία και μια κάμερα υψηλής ευκρίνειας και μεγαλύτερης ανάλυσης από την παλιά. Δυστυχώς όμως ο καιρός δεν επέτρεψε σήμερα Σάββατο να τοποθετηθούν μιας και στο χωριό χιονίζει από χτες το βράδυ.

Από το πρωί του Σαββάτου γίνονται προσπάθειες αποχιονισμού του δρόμου από το “Σταυρό”.

Σύντομα, όταν βέβαια το επιτρέψει ο καιρός θα  εγκατασταθούν η κεραία και η καινούργια κάμερα. Ως τότε ας βολευτούμε με την φανταστική εικόνα που έδωσε σήμερα  πρωί του Σαββάτου η live κάμερα, η οποία συνεχίζει να δίνει ζωντανή εικόνα από το χωριό, αλλά δυστυχώς αδυνατεί ο σταθμός να ανεβάσει.    

Exit mobile version