Κατέστρεψαν την live κάμερα στο χωριό.

 

Αυτή ήταν η τελευταία εικόνα που μετέδωσε η κάμερα στις 19:14 ακριβώς προχτές το απόγευμα.  Τη στιγμή εκείνη  άγνωστος έκοψε τα καλώδια και την εξαφάνισε, προκαλώντας ταυτόχρονα και βραχυκύκλωμα, που έιχε σαν αποτέλεσμα να πέσουν όλες οι ασφάλειες του υποσταθμού των τηλεοπτικών καναλιών  και να μείνει το χωριό χωρίς τηλεοπτικά κανάλια, αλλά και να κινδυνέψει άμεσα από ηλεκτροπληξία. Βλάβη υπέστη από το βραχυκύκλωμα και ηλεκτρονικός εξοπλισμός που υποστήριζε την κάμερα.

Ήταν δωρεά του Εθνικού Αστεροσκοπείου  Αθηνών και του Κώστα Βίτσιου, ήταν ενσωματωμένη στον μετεωρολογικό σταθμό και μέσω του theodοriana.com μετέδιδε ζωντανή εικόνα του χωριού, δεχόμενη καθημερινά εκατοντάδες επισκέψεις, αποτελώντας την καλύτερη διαφήμιση για τα Θεοδώριανα. Και τον περασμένο Αύγουστο η κάμερα έγινε στόχος της ηλιθιότητας κάποιου, αλλά τώρα δόθηκε η χαριστική βολή. 

Δεν το βάζουμε  κάτω, θα προσπαθήσουμε άμεσα να την αντικαταστήσουμε με καινούργια, παρά τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογός μας.  

Exit mobile version