Εκτύπωση

STOP σε κλιμάκιο της ΤΕΡΝΑ

on .

Την Τρίτη 8 Ιουλίου, μια αυθόρμητη και αγωνιστική συγκέντρωση των κατοίκων των Θεοδωριάνων, δεν επέτρεψε σε κλιμάκιο της εταιρείας ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ συνοδευόμενο από υπαλλήλους της Δ/νσης Δασών  και της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας Άρτας, να μεταβούν στα ποτάμια μας και στους χώρους εγκατάστασης των έργων για αυτοψία, δίνοντας μια νέα δυναμική στον αγώνα που ξεκίνησε και εκφράζοντας με τον πιο σαφή τρόπο ότι τα σχέδια των εταιρειών δεν θα περάσουν.

Καλούμε για άλλη μια φορά την κατασκευάστρια εταιρεία να σεβαστεί τις αποφάσεις του Κοινοτικού Συμβουλίου, των φορέων του χωριού, της τοπικής κοινωνίας και να εγκαταλείψει τα σχεδιαζόμενα έργα.

 Sample Image

Εκτύπωση

Δεν θα περάσει...

on .

Πραγματοποιήθηκε στην Άρτα την Τετάρτη 2 Ιουλίου 2008, η κοινή Συνέντευξη Τύπου,  φορέων των Θεοδωριάνων. Την συνέντευξη κάλυψε το σύνολο των ηλεκτρονικών και γραπτών Μ.Μ.Ε. της Άρτας.  Συμμετείχαν: Από τον Αναγκαστικό Συνεταιρισμό Συνδιοκτησίας Θεοδωριάνων ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Χάιδος, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο ΚΩΣΤΗΛΑΤΑ ο Αλέξανδρος Παπαγεωργίου και η αντιπρόεδρος Δώρα Νικολάου. Από τους ΟΡΕΙΝΟΥΣ ο πρόεδρος Δημήτρης Στεργιούλης και το μέλος του Δ.Σ. Μαριάνθη Παπαγιάννη-Ζαλοκώστα.

Στη συνέντευξη Τύπου απέστειλε σχετική επιστολή συμπαράστασης και η Συντονιστική Επιτροπή Άρτας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. , αφού ο σύυλογός μας ΟΙ ΟΡΕΙΝΟΙ, είχε ενημερώσει πρωτύτερα με επιστολές του όλα τα πολιτικά κόμματα.

Στο τέλος της συνέντευξης προβλήθηκαν στους δημοσιογράφους βίντεο και φωτογραφίες από τα ποτάμια του χωριού μας, καθώς και από τις Παραβάσεις του φράγματος  της ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ.

Την εισήγηση έκανε ο πρόεδρος του συλλόγου ΟΙ ΟΡΕΙΝΟΙ Δημήτρης Στεργιούλης, ο οποίος και απάντησε στις πολλές ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Το μήνυμα που στάλθηκε ήταν ένα και ήταν σαφές:  Οι σχεδιασμοί για νέα υδροηλεκτρικά εργοστάσια στα Θεοδώριανα ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ. ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.

                                                              Διαβάστε την εισήγηση ΕΔΩ

 Sample Image

Εκτύπωση

Συνέντευξη Τύπου

on .

Συνέντευξη Τύπου στα Μ.Μ.Ε. της Άρτας, δίνουν από κοινού αύριο Τετάρτη 2 Ιουλίου, στις 12:30 το μεσημέρι, φορείς των Θεοδωριάνων, που αντιτίθενται στην κατασκευή των υδροηλεκτρικών έργων στα ποτάμια μας. Συμμετέχουν ο σύλλογος ΟΡΕΙΝΟΙ, ο πολιτιστικός σύλλογος ΚΩΣΤΗΛΑΤΑ και ο Αναγκαστικός Συνεταιρισμός Θεοδωριάνων

 Sample Image