Εκτύπωση

Πάσχα στα Θεοδώριανα.

on .

Με σύμμαχο τον υπέροχο καιρό γιορτάστηκε φέτος το Πάσχα στα Θεοδώριανα. Πολλοί συγχωριανοί και επισκέπτες του χωριού κατανυκτικά και

 Sample Image

ταπεινά "'εζησαν" το Θείο Δράμα από την Σταύρωση μέχρι την Ανάσταση.

Ταυτόχρονα έζησαν μοναδικές στιγμές κοντά στην υπέροχη φύση και χάρηκαν ακόμα και δραστηριότητες στο χιόνι αφού το είχε ακόμα  για καλά "στρωμένο" στο Λιβάδι.

Ο καταγάλονος ουρανός με τις βαρυφορτωμένες από χιόνια κορυφές, τα μπουμπουκιασμένα δέντρα, ο κούκος να το "λέει", φέραν το δικό τους αισιόδοξο  μήνυμα. Η άνοιξη έφτασε...

 

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ                        ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εκτύπωση

Ο χειμώνας καλά κρατεί..

on .

Δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη ο χειμώνας  στα Θεοδώριανα και όλα δείχνουν ότι πάμε για ένα αρκετά χειμωνιάτικο Πάσχα. Απ' ότι φαίνεται οι επισκέπτες των ημερών, θα έχουν την ευκαιρία να χαρούν και αρκετά χιόνια, αφού τα βουνά μας είναι ακόμα κατάλευκα. Ελπίζουμε οι βροχές που αναμένονται να μην χαλάσουν τα ...σχέδιά μας και την μοναδική εικόνα των βουνών μας.

 Sample Image

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ

Εκτύπωση

Άνοιξε ο δρόμος....

on .

    Την Παρασκευή το πρωί άνοιξε ο κάτω δρόμος της Αγίας Τριάδας αφού έγινε ο αποχιονισμός του, οπότε η πρόσβαση στο χωριό γίνεται κανονικά. Ωστόσο ο δρόμος από το "Σταυρό" παραμένει προς το παρόν κλειστός.  

   Το απόγευμα της ίδιας μέρας συνεργείο της ΔΕΗ έφτασε στο χωριό και έδωσε προσωρινά ηλεκτρικό ρεύμα . Η βλάβη του δικτύου της ΔΕΗ βρίσκεται πιο ψηλά κοντά στη ράχη του "Σταυρού" και προς το παρόν είναι αδύνατο να επιδιορθωθεί πλήρως. Το Πάρκο Χειμερινών Δραστηριοτήτων στο "Λιβάδι" θα παραμέινει κλειστό το Σαββατοκύριακο.

 Sample Image