Εκτύπωση

Έκλεισε οριστικά η "μεταγραφή" του "Τζό"

on .

Ανακοινώθηκε και επίσημα η συμμετοχή του Δημήτρη Παπαντζίκου (Τζό), σαν υποψήφιος σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Αρταίων με το ψηφοδέλτιο "ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ" της Όλγας Γεροβασίλη. Ο Δημήτρης Παπαντζίκος είναι κοινοτικός σύμβουλος Θεοδωριάνων,
 Sample Image

 Στο Δήμο Άρτας υποψήφιος οριστικά ο Τζό

μέλος του Δ.Σ. του αθλητικού συλλόγου "Δόξα Άρτας" και μέλος του δικού μας συλλόγου "ΟΙ ΟΡΕΙΝΟΙ".

Επίσης μετά τον πρόεδρο κοινότητας Θεοδωριάνων Κώστα Κωστούλα που είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αρταίων με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Παπαλέξη "ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ",  το πάζλ των Θεοδωριανιτών υποψηφίων εκτός Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων συμπληρώνουν οι: Σοφία Νάκη-Κασελούρη , υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αρταίων με το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Παπαβασιλέιου "ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΗ" , ο Λάμπρος Κοντογιάννης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αρταίων στο ίδιο ψηφοδέλτιο, αλλά και ο ορθοπεδικός γιατρός Γιώργος Μαντέλος με το ψηφοδέλτιο του Χρήστου Παπάζογλου "ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ". Σ' αυτούς να υπολογίσουμε βέβαια και το Γιάννη Παπαγιάννη υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο στο συνδυασμό του Αλέκου Καχριμάνη.

Σε ότι αφορά το δικό μας Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων οι υποψηφιότητες στα δημοτικά αλλά και στα τοπικά ψηφοδέλτια έχουν σχεδόν κλέισει, ωστόσο δεν έχουν ανακοινωθεί επισημα κάτι που αναμένεται τις επόμενες μέρες, μιας  και η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των συνδυασμών είναι η 17η Οκτωβρίου. Το σίγουρο είναι ότι η συμμετοχή "Ορεινών" στα ψηφοδέλτια των συνδυασμών είναι και εδώ σημαντική.      

Εκτύπωση

Στα "πεδινά" τρεις Θεοδωριανίτες αυτοδιοικητικοί.

on .

Σε ψηφοδέλτια στο Δήμο Άρτας και στην Περιφέρεια Ηπείρου διαλέγουν να είναι υποψήφιοι τρεις Θεοδωριανίτες αυτοδιοικητικοί. Ο νυν και επί δύο συνεχόμενες τετραετίες, πρόεδρος κοινότητας Θεοδωριάνων Κώστας Κωστούλας είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Άρτα με το συνδυασμό του Γιάννη Παπαλέξη, υποστηριζόμενου από το ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Ο Γιάννης Παπαγιάννης, πρώην πρόεδρος κοινότητας Θεοδωριάνων, πρώην αντιδήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος Άρτας, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο συνδυασμό του Αλέκου Καχριμάνη, υποστηριζόμενου από τη Ν.Δ..

Τέλος σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ο Δημήτρης Παπαντζίκος, κοινοτικός σύμβουλος Θεοδωριάνων, είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Άρτα, με το ψηφοδέλτιο της Όλγας Γεροβασίλη, που υποστηρίζεται από το ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Πάντως η υποψηφιότητα που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη είναι αυτή του Γιάννη Παπαγιάννη. Μια υποψηφιότητα με μεγάλο ρίσκο για τον ίδιο και έντονο πολιτικό και κομματικό παρασκήνιο.

Εκτύπωση

Πυρετός στα Τζουμέρκα για τη συγκρότηση ψηφοδελτίων

on .

Σε αγώνα δρόμου για τη συγκρότηση ψηφοδελτίων, έχουν επιδοθεί οι υποψήφιοι Δήμαρχοι στο Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων. Όπως δείχνουν τα πράγματα τέσσερις θα είναι οι υποφήφιοι δήμαρχοι, αφού σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ο τέταρτος υποψήφιος Δήμαρχος θα είναι ο συγχωριανός μας Θεοδωριανίτης Γιάννης Νάκης, με ψηφοδέλτιο που υποστηρίζεται από το Κ.Κ.Ε. Οι άλλοι τρεις θα έιναι ο νυν δήμαρχος Αγνάντων Χρήστος Χασιάκος με ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο , ο Μαρίνος Γαρνέλης με υπερκομματικό ψηφοδέλτιο και η Σταυρούλα Καραβασίλη υποστηριζόμενη από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Σημειώνεται ότι επίσημα η Ν.Δ δεν έδωσε το χρίσμα σε κανέναν από τους υποψηφίους Χρήστο Χασιάκο και  Μαρίνο Γαρνέλη, αφήνοντας ανοιχτή τη στήριξη και στους δύο και την τελική επιλογή στην κρίση της τοπικής κοινωνίας. 

 Sample Image
Από πλευράς υποψήφιων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων και σε ότι αφορά τη δική μας κοινότητα Θεοδωριάνων, πολλά τα ονόματα που ακούγονται, με αρκετές εκπλήξεις, χωρίς ωστόσο να είναι κάτι σίγουρο, αφού δεν έχει  ανακοινωθεί επίσημα τίποτα ακόμα, από τους υποψηφίους Δημάρχους . 

Μέχρι στιγμής, ενώ τα ονόματα των υποψηφίων πάνε και έρχονται, το ενδιαφέρον και την αγωνία των υποψηφίων δημάρχων έχει μονοπωλήσει η συγκρότηση των ψηφοδελτίων, χωρίς να έχουμε δει τίποτα συγκεκριμένο για  τις προγραμματικές τους δηλώσεις. Επειδή πιστέυουμε ότι μόνο μέσα από την ενημέρωση, το διάλογο, την ανταλλαγή θέσεων και απόψεων, μπορεί να γίνει η επιλογή των πλέων κατάλληλων ανθρώπων που από τη νέα χρονιά και για τριάμισι χρόνια θα έχουν τις τύχες του χωριού μας  στα χέρια τους, θα ενημερώνουμε συχνά για τις εξελίξεις, τα προγράμματα των συνδυασμών όταν δοθούν στη δημοσιότητα, τα ονόματα των υποψηφίων όταν θα είναι είναι πλέον κάτι σίγουρο.

 Σε ότι έχει να κάνει με το Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, δημοτικοί σύμβουλοι ή σύμβουλοι τοπικής κοινότητας θα μπορούν να στέλνουν τις θέσεις και προτάσεις τους, οι οποίες θα δημοσιεύονται  χωρίς σχόλια και θα καταχωρούνται σε σχετικό link  που σύντομα θα προστεθεί στο βασικό μενού. Ελπίζουμε ότι μέσα από αυτό θα βγει κάτι καλό για τα Τζουμέρκα και το χωριό μας και τους πράγματι δύσκολους καιρούς  που έρχονται.