Εκτύπωση

Το πρόγραμμα του υποψήφιου δημάρχου Μαρίνου Γαρνέλη

on .

Σαν να έπιασαν τόπο τα λόγια μας και μετά το συνδυασμό "ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ" με υποψήφιο δήμαρχο το Γιάννη Νάκη,  δόθηκε στη δημοσιότητα και το πρόγραμμα του συνδυασμού  "Πατριωτικός Υπερκομματικός Συναγερμός Κεντρικών Τζουμέρκων" με υποψήφιο δήμαρχο Κεντρικών Τζουμέρκων, τον κ. ΜαρίνοΓαρνέλη. Ένα πρόγραμμα που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και αναφέρεται ξεκάθαρρα και στο θέμα των Υ/Η έργων στα ποτάμια των Τζουμέρκων, αφού χαρακτηριστικά αναφέρει: ΟΧΙ ΦΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΡΟΗ ΤΟΥΣ, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα και ένα μοντέλο ανάπτυξης των Τζουμέρκων και του νέου Δήμου.

Με ενδιαφέρον περιμένουμε και το πρόγραμμα των υπολοίπων δύο συνδυασμών και υποψηφίων.

Διαβάστε το πρόγραμμα κάνοντας κλικ στις εικόνες.

   Sample Image Sample Image

Εκτύπωση

Ομιλίες και επισκέψεις της κας Σταυρούλας Καραβασίλη

on .

Όπως μας ανακοινώθηκε η υποψήφια δήμαρχος Κεντρικών Τζουμέρκων, επικεφαλής του συνδυασμού "Τζουμέρκα- Όραμα Ανάπτυξης- Νέα Εποχή" κα Σταυρούλα Καραβασίλη, το μεσημέρι της Κυριακής 31 Οκτωβρίου  θα επισκεφτεί τα Θεοδώριανα και θα μιλήσει σε καφενείο του χωριού.

Την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου θα επισκεφτεί την Άγναντα και στις 8 το βράδυ θα μιλήσει στους κατοίκους του χωριού. Τέλος θα κλείσει τις επισκέψεις της με ομιλία το βράδυ της Παρασκευής 5 Νοεμβρίου στο Βουργαρέλι.  

Εκτύπωση

Παρουσίασε το συνδυασμό του ο κ. Χρήστος Χασιάκος

on .

Στο Βουργαρέλι την  Κυριακή 24 Οκτωβρίου ο υποψήφιος δήμαρχος Κεντρικών Τζουμέρκων κ. Χρήστος Χασιάκος παρουσίασε και  επίσημα πλέον

 Sample Image
τον συνδυασμό του "Τζουμερκιώτικη Δημοτική Πορεία ".  Είχε την ευκαιρία να απευθυνθεί με ομιλία του στους συγκεντρωμένους και να αναφερθεί σε τέσσερις δεσμεύσεις, όπως χαρακτηριστικά τόνισε στην ομιλία του.

Σαν ΟΡΕΙΝΟΙ παρακολουθούμε με μεγάλο ενδιαφέρον όσα έχουν να κάνουν με τις δημοτικές εκλογές και το Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων, μιας και είμαστε ένας σύλλογος που για πάνω από μια δεκαετία συμμετέχει ενεργά σε όσα συμβαίνουν στα Τζουμέρκα. Παρακολουθούμε τις προγραμματικές δηλώσεις και δεσμέυσεις των υποψηφίων. Σε Κάποιο σημείο  της ομιλίας του ο κ. Χασιάκος αναφέρεται στο φράγμα του Αγίου Νικολάου στον Άραχθο και την εναντίωσή του σε μελλοντική απόπειρα  κατασκευής  του, κάτι που δεν είχε κάνει σαν δήμαρχος Αγνάντων τα προηγούμενα χρόνια, αφού δεν είχε εκφράσει τότε ανάλογη θέση κρατώντας στην καλύτερη περίπτωση ουδέτερη στάση.

 Με αφορμή αυτό, θα είχε εξαιρετική σημασία για μας και για όλους τους Θεοδωριανίτες να γνωρίσουμε και τη θέση του κ. Χασιάκου, αλλά και των άλλων υποψήφιων δημάρχων, σχετικά με την κατασκευή των υδροηλεκτρικών έργων στα ποτάμια των Θεοδωριάνων, μιας υπόθεσης που ταλανίζει την κοινωνία των Θεοδωριάνων πάνω από μια δεκαετία.

Πέρα από γενικόλογες προτάσεις και δεσμεύσεις περιμένουμε από τους υποψήφιους δημάρχους  σαφείς και ξεκάθαρρες προτάσεις τόσο για την προστασία, όσο και για την ανάδειξη και αξιοποίηση του φυσικού πλούτου των Τζουμέρκων, αλλά και το είδος και τη μορφή της "ανάπτυξης" που οραματίζονται για τον τόπο μας και τους τρόπους που  μπορεί να επιτευχθεί.

Και επειδή απέχουμε μόλις δέκα  μέρες από τις εκλογές και αφού κατάφεραν όλοι οι υποψήφιοι να φτιάξουν ψηφοδέλτια, καιρός είναι να ακούσουμε και τις προτάσεις τους... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΕΔΩ