Εκτύπωση

Δεκαπενταύγουστος 2019.

on .

9

Πλήθος συγχωριανών και φίλων του χωριού μας και φέτος για το πανηγύρι του Δεκαπεντάυγουστου και το "διπλοκάγγελο" στην πλατεία του χωριού.  

Πιστοί στο έθιμο και στο καθιερωμένο αντάμωμα όπως εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Τον τόνο και την αισιόδοξη χροιά έδωσαν και φέτος οι παρέες νέων παιδιών, που το γλέντησαν με τη ψυχή τους για αρκετές μέρες, μέχρι το πρωί.

Χρόνια πολλά σε όλους και του χρόνου  με υγεία και χαρά να ξανανταμώσουμε. 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δείτε βίντεο ΕΔΩ

 

 

Εκτύπωση

Μετ' εμποδίων η έναρξη των εργασιών του δρόμου Αθαμάνιο Θεοδώριανα.

on .

Σε ιδιοκτησίες του Συνεταιρισμού Αθαμανίου "κόλλησε" η έναρξη των εργασιών της περιμετρικής Αθαμανίου και του δρόμου Αθαμάνιο Θεοδώριανα. Ο Συνεταιρισμός Αθαμανίου στον οποίο ανήκουν κάποιες εκτάσεις δεν επιτρέπει την έναρξη των εργασιών, απειλώντας με αγωγές και δικαστήρια για αποζημιώσεις.
 
Μετά από αυτή την εξέλιξη ο ανάδοχος εργολάβος του έργου και κλιμάκιο μηχανικών, μετά από πρόσκληση  επισκέφτηκε πρόσφατα τα Θεοδώριανα και είχε συνάντηση στο κοινοτικό γραφείο με όλους του φορείς του χωριού ( πρόεδρο κοινότητας, δημοτικό σύμβουλο Θεοδωριάνων, πρόεδρο Συνεταιρισμού, Αδελφότητας, Κωστηλάτας, Ορεινών).
 
Όλοι οι φορείς έκαναν σαφές ότι δεν μπορούν πλέον να περιμένουν άλλο ούτε να ανεχτούν άλλη καθυστέρηση στην έναρξη των εργασιών, ούτε τις προσχηματικές ενστάσεις του Συνεταιρισμού Αθαμανίου, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν ακόμα και στην ακύρωση του έργου με δεδομένα τα αργά αντανακλαστικά της Ελληνικής Δικαιοσύνης.
 
Πρότειναν στον εργολάβο να ξεκινήσει άμεσα τις εργασίες του από το κομμάτι που ανήκει στα Θεοδώριανα, δηλαδή από το "Σταυρό" και κάτω μέχρι το χωριό. Του προτάθηκε επίσης να πάρει το εργοτάξιο από το Αθαμάνιο και να το μεταφέρει στο Σταυρό στη θέση "Λιβάδι".
 
Ο εργολάβος το δέχτηκε και μάλιστα τις αμέσως επόμενες μέρες περιέφραξε το σημείο εγκατάστασης που του υποδείχτηκε. Όπως ήταν αναμενόμενο η απόφαση αυτή λειτούργησε καταλυτικά και ξεσήκωσε θύελλα στο Αθαμάνιο, αφού η συντριπτική πλειοψηφία των Αθαμανιωτών ήθελε να ξεκινήσει ο δρόμος από την περιμετρική Αθαμανίου αλλά πρσέκρουαν στην άρνηση  του Συνεταιρισμού Αθαμανίου. 
 
Όπως πληροφορηθήκαμε ύστερα από μια θυελλώδη Συνέλευση του Συνεταιρισμού αποφασίστηκε τελικά να αρθούν οι διεκδικήσεις του Συνεταιρισμού Αθαμανίου για αποζημιώσεις και σαν αντισταθμιστικό όφελος ο εργολάβος να τσιμεντοστρώσει κάποιο δρόμο σε ιδικτησία που ανήκει στο Συνεταιρισμό.
 
Ελπίζουμε πλέον άμεσα να ξεκινήσουν οι εργασίες και να μην βρεθούν άλλα εμπόδια, γιατί για μας τους Θεοδωριανίτες έφτασε πλέον ο κόμπος στο χτένι. Δεν μπορούμε πλέον να ανεχτούμε άλλη καθυστέρηση. 
 Δη. Στε.
 
Εκτύπωση

Γενική Συνέλευση των "Ορεινών"

on .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΟΙ ΟΡΕΙΝΟΙ»

Το Δ.Σ. του συλλόγου «ΟΙ ΟΡΕΙΝΟΙ» καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση το Σάββατο 10 Αυγούστου στις 11:30 π.μ. στο Δημοτικό σχολείο Θεοδωριάνων με θέμα:

Τροποποίηση καταστατικού του συλλόγου και επικαιροποίησή του σύμφωνα  με την ισχύουσα νομοθεσία.

Αν δεν υπάρξει η απαραίτητη πλειοψηφία η Συνέλευση θα επαναληφθεί το επόμενο Σάββατο 17 Αυγούστου στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.

Λόγω της σοβαρότητας του θέματος η παρουσία των μελών του συλλόγου στη Συνέλευση κρίνεται απαραίτητη, αφού για να γίνει η τροποποίηση απαιτείται το 50% +1 των οικονομικά τακτοποιημένων μελών  του συλλόγου ακόμα και στην επαναληπτική συνέλευση.

Το Δ.Σ του συλλόγου