Εκτύπωση

Εκτός λειτουργίας η live κάμερα στο χωριό.

on .

theodoriana1 1

Επειδή δεχόμαστε αρκετά τηλεφωνήματα και μηνύματα  από συγχωριανούς ενημερώνουμε ότι από τις 28 Αυγούστου η κάμερα στο Κουτσοχέρι δεν λειτουργεί λόγω προβλήματος στο δίκτυο internet.

Ωστόσο ο μετεωρολογικός σταθμός Θεοδωριάνων ανεβάζει δεδομένα  κανονικά αφού παίρνει δίκτυο κατευθείαν από την κεραία στο "Καραούλι" .

Επίσης η δεύτερη κάμερα που είναι τοποθετημένη στο κοινοτικό γραφείο στην πλατεία του χωριού, έχει συνδεθεί κανονικά , αλλά υπάρχει και εκεί πρόβλημα δικτύου και δεν μπορεί να ανεβάσει την εικόνα. 

Επικοινωνήσαμε με τον υπεύθυνο τεχνικό του δικτύου και ελπίζουμε σύντομα να λυθεί το πρόβλημα. 

Εκτύπωση

Πωλείται η καντίνα στα Θεοδώριανα.

on .

ΠΩΛΕΙΤΑΙ 

kantina1  kantina2 

Τηλ. Επικοινωνίας: 6976458408 

 Με την ευκαιρία αυτής της αγγελίας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συγχωριανούς και φίλους που στήριξαν την προσπάθειά μας και εμάς.

Αυτούς που βοήθησαν να εδραιωθεί η καντίνα στα Θεοδώριανα, αυτούς που την αγάπησαν και την έκαναν στέκι τους, αυτούς που μας εμπιστεύτηκαν για την διοργάνωση εκδηλώσεων,  αυτούς που πέρασαν έστω και για μία μόνο φορά, τους περαστικούς που πάντα είχαν έναν καλό λόγο να πουν, και πάνω από όλα αυτούς που έρχονταν για εμάς.

Πιστεύουμε πως η καντίνα αποτέλεσε μια τελείως διαφορετική και όμορφη παρουσία στο χωριό και πρέπει να συνεχιστεί. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον επόμενο. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς, 

Νικολάου Παναγιώτης  

Γιαννούδη Σύρμω

 

Εκτύπωση

Δελτίο Τύπου

on .

petrelaia 

 

OXI ΣΤΙΣ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ ΣΤΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ

Τα Τζουμέρκα μας και γενικότερα η Ήπειρος,  απ’ τις πιο παρθένες περιοχές της Ελλάδας, με υψηλό καθεστώς περιβαλλοντικής προστασίας, απειλούνται άμεσα από τον κίνδυνο εξορύξεων υδρογονανθράκων.

Παρά τις προσπάθειες των πετρελαϊκών ομίλων, οι πολίτες των Τζουμέρκων και της  Ηπείρου δεν πείστηκαν για τις ευεργεσίες των εξορύξεων στη περιοχή. Κι αυτό γιατί στη συντριπτική τους πλειοψηφία δεν διαπραγματεύονται με κανέναν και για τίποτα τον  απαράμιλλο φυσικό πλούτο της περιοχής τους, την υγεία τους, το πολιτιστικό και πολιτισμικό κεφάλαιο του τόπου τους και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που απορρέουν από αυτά.

 Η εγκατάσταση μιας τέτοιας ιδιαίτερα βαριάς και ρυπαίνουσας βιομηχανικής δραστηριότητας στην Ήπειρο και στα Τζουμέρκα, θα καταφέρει σοβαρό πλήγμα σε  όλους εκείνους τους υφιστάμενους παραγωγικούς κλάδους (κτηνοτροφία, γεωργία, τουρισμό κ.λ.π.), που η αξία τους στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά στην καθαρότητα του περιβάλλοντος, όπως και στην αγνότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούν για την παραγωγή των προϊόντων τους, υποθηκεύοντας  ταυτόχρονα για πάντα το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής μας.

 Σαν σύλλογος «ΟΙ ΟΡΕΙΝΟΙ» που χρόνια τώρα παλεύουμε για τη σωτηρία και ανάδειξη του φυσικού πλούτου όχι μόνο των Θεοδωριάνων, αλλά και της ευρύτερης περιοχής των Τζουμέρκων συντασσόμαστε με το βροντερό ΟΧΙ στις έρευνες και στις εξορύξεις υδρογοναναθράκων που εξέφρασαν τα Δημοτικά Συμβούλια του Δήμου Αρταίων και του δικού μας Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων, αλλά και με κινήματα και φορείς που αντιδρούν στις εξορύξεις υδρογονανθράκων στα Τζουμέρκα και στην Ήπειρο.

Πιστεύουμε σε μια ανάπτυξη, που θα πραγματοποιηθεί μέσα από ήπιες μορφές οικοτουρισμού, που θα αναδεικνύουν και δεν θα εξαφανίζουν τις φυσικές ομορφιές της περιοχής και προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε.

Το Δ.Σ του συλλόγου «ΟΙ ΟΡΕΙΝΟΙ»