Εκτύπωση

Υποψήφιοι Θεοδωριανίτες στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές.

on .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι συγχωριανοί μας υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στο δικό μας Δήμο το Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων, οι υποψήφιοι πρόεδροι της Τοπικής Κοινότητας Θεοδωριάνων, καθώς και όσοι υποψήφιοι στις Περιφερειακές και δημοτικές εκλογές σε οποιοδήποτε Περιφέρεια ή Δήμο της χώρας κατάγονται από τα Θεοδώριανα, μπορούν να στέλνουν μια επιστολή (φωτογραφία, βιογραφικό, θέσεις, προτάσεις κ.λ.π.) για να αναρτηθεί στο www.theodoriana.com,  ώστε να γίνει γνωστό σε όλους τους συγχωριανούς μας. 

Επίσης το www.theodoriana.com μπορεί να φιλοξενήσει τις προγραμματικές δηλώσεις και τους συνδυασμούς των υποψήφιων δημάρχων για το Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων. 

Λόγω χώρου, δυστυχώς η σελίδα μας δεν μπορεί να φιλοξενήσει τις προτάσεις και θέσεις όλων των δημοτικών και τοπικών συμβούλων στο Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων πέρα από αυτούς που κατάγονται από τα Θεοδώριανα.

Οι αναρτήσεις θα γίνονται στην κεντρική σελίδα με τη σειρά που θα τις λαμβάνουμε και κατόπιν θα τοποθετούνται σε ειδικό φάκελο (Εκλογές Μάιος 2019) στο βασικό μενού πάλι με τη σειρά που θα τις λαμβάνουμε. 

Οι επιστολές  να στέλνονται ηλεκτρονικά στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  

Εκτύπωση

Πάσχα στα Θεοδώριανα.

on .

pasxa 2019-7

Πολλοί συγχωριανοί διάλεξαν φέτος τα Θεοδώριανα για να περάσουν τις μέρες του Πάσχα. Σύμμαχος ο καλός καιρός και η λιακάδα, αν και το βράδυ η θερμοκρασία έπεφτε αρκετά, αφού τα βουνά μας είναι ακόμα κατάφορτα από χιόνια και οι ξυλόσομπες ήταν απαραίτητες. Χαρακτηριστικό ότι στην Ανάσταση η εκκλησία ήταν γεμάτη. 

Αρκετοί ήταν και οι επισκέπτες από τους γειτονικούς ξενώνες, που επισκέφτηκαν το χωριό μας και κυρίως τους περίφημους καταρράκτες μας.  

Χρόνια Πολλά σε όλους και του χρόνου με υγεία και ακόμα περισσότεροι.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εκτύπωση

Εγκρίθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο ο δρόμος Αθαμάνιο- Θεοδώριανα.

on .

Όπως ενημερωθήκαμε από έγκυρη πηγή, ο φάκελος κατασκευής του δρόμου Αθαμάνιο Θεοδώριανα εγκρίθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο και την Τρίτη 23 Απριλίου  επιστράφηκε στο αρμόδιο υπουργείο για τις τελευταίες υπογραφές. Σύντομα αναμένεται πλέον η εγκατάσταση της αναδόχου εταιρείας και του εργολάβου.

Ένα έργο που χρόνια παλεύαμε, παίρνει επιτέλους σάρκα και οστά.

Δη.Στε.