Εκτύπωση

Καλά τα νέα από το χωριό.

on .

erga2 erga3 erga4 erga1
φωτό: 1 Φωτό: 2            φωτό: 3            φωτό: 4

Επιτέλους κάτι άρχισε να κινείται σχετικά με έργα στο χωριό και κυρίως το χρόνιο πρόβλημα της οδικής πρόσβασης.

Ο δρόμος Αθαμάνιο- Θεοδώριανα ήδη έχει ξεκινήσει αφού ξεπεράστηκαν τα προβλήματα με το Συνεταιρισμό Αθαμανίου. Οι μπουλντόζες δουλεύουν στην περιμετρική Αθαμανίου.

Επίσης εγκαταστάθηκε ο εργολάβος και άρχισε τις εργασίες ( διαπλάτυνση, τεχνικά κλπ) στο δρόμο Θεοδώριανα - διασταύρωση Νεράιδας , ο οποιός προβλέπεται να είναι ασφάλτινος ( φωτό: 1, 2, 3)

Τέλος ξεκίνησαν και οι εργασίες στεγανοποίησης της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου στην πλατεία του χωριού ( φωτό: 4).    

Εκτύπωση

Εκτός λειτουργίας η live κάμερα στο χωριό.

on .

theodoriana1 1

Επειδή δεχόμαστε αρκετά τηλεφωνήματα και μηνύματα  από συγχωριανούς ενημερώνουμε ότι από τις 28 Αυγούστου η κάμερα στο Κουτσοχέρι δεν λειτουργεί λόγω προβλήματος στο δίκτυο internet.

Ωστόσο ο μετεωρολογικός σταθμός Θεοδωριάνων ανεβάζει δεδομένα  κανονικά αφού παίρνει δίκτυο κατευθείαν από την κεραία στο "Καραούλι" .

Επίσης η δεύτερη κάμερα που είναι τοποθετημένη στο κοινοτικό γραφείο στην πλατεία του χωριού, έχει συνδεθεί κανονικά , αλλά υπάρχει και εκεί πρόβλημα δικτύου και δεν μπορεί να ανεβάσει την εικόνα. 

Επικοινωνήσαμε με τον υπεύθυνο τεχνικό του δικτύου και ελπίζουμε σύντομα να λυθεί το πρόβλημα. 

Εκτύπωση

Πωλείται η καντίνα στα Θεοδώριανα.

on .

ΠΩΛΕΙΤΑΙ 

kantina1  kantina2 

Τηλ. Επικοινωνίας: 6976458408 

 Με την ευκαιρία αυτής της αγγελίας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συγχωριανούς και φίλους που στήριξαν την προσπάθειά μας και εμάς.

Αυτούς που βοήθησαν να εδραιωθεί η καντίνα στα Θεοδώριανα, αυτούς που την αγάπησαν και την έκαναν στέκι τους, αυτούς που μας εμπιστεύτηκαν για την διοργάνωση εκδηλώσεων,  αυτούς που πέρασαν έστω και για μία μόνο φορά, τους περαστικούς που πάντα είχαν έναν καλό λόγο να πουν, και πάνω από όλα αυτούς που έρχονταν για εμάς.

Πιστεύουμε πως η καντίνα αποτέλεσε μια τελείως διαφορετική και όμορφη παρουσία στο χωριό και πρέπει να συνεχιστεί. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον επόμενο. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς, 

Νικολάου Παναγιώτης  

Γιαννούδη Σύρμω