Εκτύπωση

Δημήτριος Σφώρος(υποψήφιος πρόεδρος Τοπικής κοινότητας Θεοδωριάνων)

on .

Αγαπητοί συγχωριανοί 
 
Ανέλαβα πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Θεοδωριάνων στις 30 Οκτωβρίου 2017Στο λίγο αυτό διάστημα προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό του χωριού και κατάφερα τα παρακάτω:
 
α. Αντιμετώπιση κατολίσθησης και της μεγάλης κατάπτωσης στο μονοπάτι για τους καταρράκτες με καινούργια χάραξη και άρση της επικινδυνότητας με μεγάλη διαπλάτυνση, καταργώντας τα ξύλινα σκαλιά, καθώς και άλλα δύσκολα σημεία για την καλύτερη πρόσβαση των επισκεπτών. Φωτό:  (1 και 2)
Εκτύπωση

Προχωράει το "Πάρκο Ορεινών Δραστηριοτήτων" στα Θεοδώριανα.

on .

 
Την Παρασκευή 10/05/19 ο Δήμος Κ. Τζουμέρκων παρέλαβε έγγραφο του Υπουργού Υποδομών  και Μεταφορών κ.Σπίρτζη, το οποίο καλεί το Δήμο σε σύναψη προγραμματικής σύμβασης με το αρμόδιο υπουργείο του, σχετικά με την δημιουργία του Πάρκου Ορεινών Δραστηριοτήτων στο «Σταυρό» Θεοδωριάνων.
 
Μεταξύ του Δημάρχου Κεντρικών Τζουμέρκων Μ. Γαρνέλη και του ΓΓ. Γραμματέα του Υπουργείου Κου Γ. Δέδε είχαν προηγηθεί αρκετές συναντήσεις για το έργο αυτό, προϋπολογισμού 5.000.000 ευρώ που θα καλυφθεί από το ΠΔΕ, το οποίο αποτελεί κυβερνητική επιθυμία και στόχο της κυβέρνησης για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής των Τζουμέρκων.
 
Ελπίζουμε αυτή τη φορά ο Δήμος και κυρίως ο δήμαρχος Μαρίνος Γαρνέλης, να κινηθούν άμεσα και να υπογραφεί πολύ σύντομα η  προγραμματική σύμβαση, χωρίς τις καθυστερήσεις που παρατηρήθηκαν στο παρελθόν, που έθεσαν σε κίνδυνο τη δημιουργία του έργου.
 
Και το κυριότερο να σταματήσουν επιτέλους  κάποιοι,  να βάζουν «τρικλοποδιές» σε ένα έργο εξαιρετικά σημαντικό για την περιοχή μας, που αν δεν γίνει τώρα δεν πρόκειται να γίνει ποτέ.
 
Δημήτρης Στεργιούλης  
 
Εκτύπωση

Διονύσης Μητρογιάννης (υποψήφιος πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Θεοδωριάνων)

on .

mitrogiannis

Αγαπητοί χωριανοί-χωριανές.

       Κατά τις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές της 26ης Μαίου 2019,κατέρχομαι ως υποψήφιος πρόεδρος στη Δημοτική Ενότητα Θεοδωριάνων  του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων, ως  ανεξάρτητος.

     Σαν Πρόεδρος  που έχω διατελέσει  για τρία  χρόνια είμαι υποχρεωμένος να σας ενημερώσω για τα πεπραγμένα της Κοινοτικής Αρχής για το χρονικό διάστημα από 1-9-2014 μέχρι 31-8-2017. Στόχος μου πάντα ήταν και θα είναι ο κάθε Θεοδωριανίτης να εξυπηρετείται άμεσα σε απλά και βασικά θέματα καθημερινότητας ,ήτοι: