Αποκλεισμένα τα Θεοδώριανα

Αποκλεισμένα βρίσκονται τα Θεοδώριανα από τα ξημερώματα της Πέμπτης, αφού έκλεισε από το χιόνι και ο δρόμος της Αγίας Τριάδας. Η κατάσταση για τους λιγοστούς κατοίκους είναι δραματική, αφού απο αργά το βράδυ της Τετάρτης το χωριό έχει μείνει και χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

 

Συνεργείο της ΔΕΗ προσπάθησε να φτάσει στο χωριό από τον "κάτω δρόμο", αλλά στάθηκε αδύνατο να προσεγγίσει το χωριό.

Δυστυχώς για την σημερινή κατάσταση δεν φταίει το ύψος του χιονιού. Το χωριό μας έζησε και πέρσι και πρόπερσι  και τα προηγούμενα χρόνια πολύ χειρότερες καταστάσεις. Τουλάχιστον ο κάτω δρόμος παρέμενε ανοιχτός με οποιοδήποτε κόστος και τρόπο. Και να σκεφτούμε ότι το εκχιονιστικό μηχάνημα βρίσκεται αυτή την στιγμή στην πλατέια του χωριού, χωρίς χειριστή. Ο τελευταίος αποχιονισμός έγινε το πρωί της Τρίτης.

 Η κοινοτική αρχή έχει καθήκον και υποχρέωση, να σκεφτεί πρώτα απ' όλα τους λιγοστούς ηρωικούς χειμωνιάτες, που σήμερα το βράδυ θα πέσουν για ύπνο στο απόλυτο σκοτάδι , αποκλεισμένοι , χωρίς να ξέρουν τι θα τους ξημερώσει. Είναι πραγματικά κρίμα ν' αδιαφορούμε  γι' αυτές τις λιγοστές ψυχές που κρατάν το χωριό μας ακόμα ζωντανό.Επείγει ο άμεσος αποχιονισμός του δρόμου, ώστε το συνεργείο της ΔΕΗ να μπορέσει να προσεγγίσει και να επιδιορθώσει τη βλάβη.

Exit mobile version