Εκτύπωση

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του διαφημιστικού σποτ "Visit Tzoumerka" στα K. Τζουμέρκα

on .

Την Παρασκευή 30/06/17, μετά από 4 ημέρες οδοιπορικού στο Δήμο μας, ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος γυρισμάτων για το VisitGreece στα Κ. Τζουμέρκα με θέμα μνημεία, αξιοθέατα, εναλλακτικές δραστηριότητες, φυσικές ομορφιές, παραδόσεις, τοπικά προϊόντα.
 
Το διαφημιστικό σποτάκι θα χρησιμοποιηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στις σελίδες και τα κανάλια που εκπέμπει ο ΕΟΤ καθώς και άλλα τηλεοπτικά κανάλια. Θα εγγραφεί σε DVD ώστε να χρησιμοποιηθεί από το Δήμο και τους επιχειρηματίες της περιοχής για τουριστική προβολή.
 
Ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική φιλοξενία, τα ξενοδοχεία Rοuista στο Βουργαρέλι, το Καταφύγι στον Καταρράκτη, τις ταβέρνες αφοι Μπακάλη και Πλούμπη στο Βουργαρέλι, Παπαϊωάννου στην Κυψέλη, Ζεύκι στο Βαθύκαμπο.
 
Επίσης ευχαριστούμε από καρδιάς τους μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου Βουργαρελίου και Αγνάντων που βοήθησαν στα γυρίσματα για να αναδειχθεί ο τόπος τους, το συνεργείο που ακούραστα μας ακολούθησε σε ένα τόσο μεγάλο Δήμο με τις δύσκολες συνθήκες ανάβασης στα όμορφα βουνά μας, από πολύ νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, καθώς και όλους όσους στήριξαν έμπρακτα την ιδέα δημιουργίας ενός τηλεοπτικού σποτ στα Τζουμέρκα.
 
Ο Δήμος στα πλαίσια των εργασιών του τμήματος τουριστικής ανάπτυξης αναμένεται να προχωρήσει άμεσα και σε δημιουργία ηλεκτρονικής σελίδας με τις ομορφιές του τόπου μας με αναλυτικά στοιχεία για τις υποδομές καθώς και τις δυνατότητες της περιοχής.
 
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ. ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ
   
        ΜΑΡΙΝΟΣ ΓΑΡΝΕΛΗΣ
Εκτύπωση

Ενημέρωση από την Ένωση Μετακινούμενων Κτηνοτρόφων Ηπείρου στους Θεοδωριανίτες κτηνοτρόφους.

on .

Την Τετάρτη 28 Ιουνίου κλιμάκιο της Ένωσης Μετακινούμενων Κτηνοτρόφων Ηπείρου επισκέφτηκε τα Θεοδώριανα και ενημέρωσε  τους Θεοδωριανίτες νομάδες κτηνοτρόφους,  σχετικά με τις δυνατότητες που υπάρχουν μέσα από προγράμματα Leader για βελτίωση των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων στα ορεινά λιβάδια της Ηπείρου(στέγαστρα, ποτίστρες, στάβλους), αλλά και την τυποποίηση και προώθηση των κτηνοτροφικών προϊόντων μέσα από μικρές τυροκομικές επιχειρήσεις.

Η συζήτηση επεκτάθηκε και σε άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι  μετακινούμενοι κτηνοτρόφοι των Τζουμέρκων και της Ηπείρου.

Τέλος οι κτηνοτρόφοι προσκλήθηκαν στην ημερίδα που διοργανώνει η Περιφέρεια Ηπείρου σε συνεργασία με την Ένωση Μετακινούμενων Κτηνοτρόφων την Παρασκευή 7 Ιουλίου και ώρα 10:30 το πρωί στο ξενοδοχείο "DU LUG" με θέμα: Δυνατότητα αξιοποίησης των προϊόντων της κτηνοτροφίας μέσω των νέων προγραμμάτων Π.Α.Α. - LEADER. 

Εκτύπωση

Δωρεάν φιλοξενία για αθλητές του ορεινού τρεξίματος στα Θεοδώριανα.

on .

 
 
oreinotreximo2017
Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι στο τουριστικό περίπτερο το οποίο βρίσκεται στα Θεοδώριανα στη θέση “Σταυρός” στα 1450μ. υψόμετρο, το οποίο διαχειρίζεται ο φίλος και συγχωριανός Σάκης Κασελούρης, θα φιλοξενηθούν δωρεάν 10 αθλητές στο εσωτερικό του και όσοι θέλουν σε ελεύθερη κατασκήνωση γύρω από αυτό. Απαραίτητη προϋπόθεση για την διαμονή στα κρεβάτια είναι η επικοινωνία με την διοργάνωση.
 
Επίσης μετά την ευγενική πρόταση δύο συγχωριανών μας για να φιλοξενήσουν αθλητές για αυτές τις ημέρες, η οργανωτική επιτροπή παρακαλεί όποιος συγχωριανός θέλει να φιλοξενήσει αθλητή ή αθλητές να μας ενημερώσει για να φροντίσουμε γι’ αυτό.
 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
 
  ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΩΤΗ
    6977078342