Εκτύπωση

Ορεινό τρέξιμο 2018

on .

 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
 
Στη σκιά του κριιάκουρα 2018.
 
Παιδικός αγώνας 
 
Για δεύτερη φορά διοργανώνεται παιδικός αγώνας με την ονομασία ΄΄η μαγεία της πετρίτσας, το Σάββατο 18 Αυγούστου 2018 και ώρα 17:30, με σκοπό να μυήσει τα παιδιά του δημοτικού στο ορεινό τρέξιμο .
 
Ο αγώνας δεν θα είναι διαγωνιστικού χαρακτήρα και θα περιλαμβάνει περάσματα εμποδίων και παιχνίδια, Τα παιδιά που θα λάβουν μέρος στον αγώνα θα πάρουν μετάλλιο τερματισμού, μπλουζάκι αγώνα , αναμνηστικό δίπλωμα και στο τέλος της διοργάνωσης θα κληρωθούν πολλά δώρα.
 
 
Οι συμμετοχές στον αγώνα θα είναι μόνο 60 παιδιά γι΄αυτο δηλώστε συμμετοχή όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην Κα Ελπίδα Γιώτη και στο τηλέφωνο 6977078342.
Σας περιμένουμε. 
                                                           Τέλος εγγραφών                                                                                  
 Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα ΄΄Στην σκιά του Κριάκουρα΄΄ ανακοινώνει ότι οι ηλεκτρονικές εγγραφές λήγουν στις 5 Αυγούστου 2018 στις 12:μ.μ.
 
 Όσοι αθλητές εγγραφούν μετά την ημερομηνία αυτή εκτός των παροχών της διοργάνωσης θα παραλάβουν αριθμούς χωρίς το όνομά τους καθώς και τεχνικά μπλουζάκια και μετάλλια τερματισμού ανάλογα με την διαθεσιμότητα της διοργάνωσης. 
 
Σας περιμένουμε να γνωρίσετε από κοντά τα θεοδώριανα και να τρέξετε ……..στα μυστικά των Τζουμέρκων.
 
Επίσης όσοι επιθυμούν να εγγραφούν στον αγώνα για παιδιά δημοτικού πρέπει να κλείσουν μία από τις 60 θέσεις συμμετοχής στο 6977078342 Κα Ελπίδα Γιώτη 
      
  
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
               
              Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 
               ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΩΤΗ
 
 
Εκτύπωση

Υπερκαλύφτηκε το ποσό για την live camera στο χωριό.

on .

Άμεση υπήρξε η ανταπόκριση συγχωριανών στο κάλεσμά μας για τη συγκέντρωση χρηματικού ποσού για την αντικατάσταση της κάμερας που έδινε ζωντανή εικόνα από το χωριό μέσω του meteo.gr, η οποία είχε καταστραφεί από κεραυνό.

Ήδη το ποσό υπερκαλύφτηκε και το καλό νέο είναι ότι μετά και από  την ουσιαστική συμβολή  της εταιρείας εμφιάλωσης νερού ΠΗΓΕΣ ΚΩΣΤΗΛΑΤΑΣ που εδρεύει στα Θεοδώριανα, θα τοποθετηθεί και δεύτερη κάμερα στο κοινοτικό γραφείο στην πλατεία του χωριού. 

Ευχαριστούμε θερμά τους συγχωριανούς για την προσφορά τους, γεγονός που καταδεικνύει έμπρακτα την αγάπη τους για το χωριό μας. Θα προσπαθήσουμε το συντομότερο δυνατό να γίνει η τοποθέτηση των καμερών. 

ΔΩΡΗΤΕΣ:

Εταιρεία εμφιάλωσης νερού ΠΗΓΕΣ ΚΩΣΤΗΛΑΤΑΣ

Λακόπουλος Νίκος του Κων/νου

Νάκης Δημήτριος του Γεωργίου

Κοντογιάννης Γρηγόρης του Κων/νου

Μακρυθανάσης Φώντας του Περικλή

Σκαμπαρδώνης Νίκος του Αθανασίου

Σκουτέλα Χαρούλα (Μαγειρείο)

Αιμίλιος Λάππας του Ευαγγέλου

καθώς και δύο συγχωριανοί: ο Κ.Γ. και κάποιος  άγνωστος συγχωριανός ή φίλος του χωριού μας με κατάθεση σε τραπεζικό κατάστημα του Βύρωνα, που ζήτησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους. 

Στους δωρητές θα κοπούν και θα δοθούν οι σχετικές αποδείξεις.

 

Εκτύπωση

Η 2η Συνάντηση Μετακινούμενων Κτηνοτρόφων στα Θεοδώριανα.

on .

11ktinotrofoi

Στα Θεοδώριανα 4 και 5 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η 2η Συνάντηση Μετακινούμενων Κτηνοτρόφων. Στις 4 Αυγούστου το απόγευμα περιλαμβάνει εκδηλώσεις στην πλατεία του χωριού ενώ το πρωί της 5ης Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με πολλούς ομιλητές με θέμα την μετακινούμενη κτηνοτροφία.

Διοργανωτές είναι η Περιφέρεια Ηπείρου και το Δίκτυο Μετακινούμενων Κτηνοτρόφων με συνδιοργανωτές τοπικούς φορείς και συλλόγους.