Εκτύπωση

Υπάρχει ελπίδα το ζώο να γίνει άνθρωπος;

on .

Πριν 20 μέρες αφού σηματοδοτήσαμε το μονοπάτι από το χωριό για τον Προφήτη Ηλία, την Κωστηλάτα μέχρι την υψηλότερη κορυφή των Τζουμέρκων το Καταφίδι, τοποθετήσαμε και μερικές μεταλικές πινακίδες για τη σήμανση του μονοπατιού.

Κάποιος όμως, οπαδός του Παναθηναϊκού, έχει άλλη άποψη. Αφού έβαψε πρώτα όλες τις πέτρες και "μασκάρεψε" όλες τις πινακίδες από την Άρτα ως τα Θεοδώριανα είπε να κολήσει και ένα αυτοκόλητο στην πινακίδα που είναι στη διασταύρωση στο σχολείο. Το αποτέλεσμα το βλέπετε στη φωτογραφία. 

Τελικά όχι για κάποιους δεν υπάρχει καμιά ελπίδα....
 
Εκτύπωση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

on .

«Η νέα μεγάλη συμφωνία του φυσικού μεταλλικού νερού Πηγές Κωστηλάτας στην Ήπειρο,με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης»

 

Άρτα, 30 Αυγούστου 2017
 
Το φυσικό μεταλλικό νερό “Πηγές Κωστηλάτας στην Ήπειρο” και η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους σε Ήπειρο και Αττική, με στόχο να φέρουν πιο κοντά στους καταναλωτές ένα από τα ποιοτικότερα νερά της ελληνικής αγοράς, αλλά και της Ευρώπης.

 Το φυσικό μεταλλικό νερό “Πηγές Κωστηλάτας στην Ήπειρο” είναι πλέον διαθέσιμο στα καταστήματα των σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ σε Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα, καθώς επίσης και στα καταστήματα Κερατσινίου, Νέας Χαλκηδόνας, Καλλιθέας, Αμαρουσίου, Γέρακα και Αλίμου του νομού Αττικής.

 Η νέα αυτή συνεργασία εντάσσεται στο πλαίσιο μιας δυναμικής πορείας ανάπτυξης που διανύει η εταιρεία “Πηγές Κωστηλάτας Α.Ε.” τα τελευταία χρόνια, πορείας που την έχει αναγάγει αναμφίβολα στην κατηγορία των πιο γρήγορα αναπτυσσόμενων εταιρειών του κλάδου. 

Η συμφωνία αυτή πρόκειται να δώσει νέα ώθηση στο φυσικό μεταλλικό νερό “Πηγές Κωστηλάτας στην Ήπειρο” και να ενισχύσει σημαντικά τη θέση του στην ελληνική αγορά, δεδομένου ότι η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, αποτελεί αναμφίβολα μία από τις ισχυρότερες εταιρείες της ελληνικής αγοράς στον χώρο του λιανεμπορίου. 

  Το φυσικό μεταλλικό νερό “Πηγές Κωστηλάτας στην Ήπειρο” κυριολεκτικά αναβλύζει από την πηγή του, σε υψόμετρο 1.450 μέτρων στα Αθαμανικά Όρη, όπου και γίνεται η εμφιάλωσή του, χωρίς τη μεσολάβηση γεώτρησης, μακριά από οποιαδήποτε διαδικασία απολύμανσης ή χημικής κατεργασίας. Αυτό ακριβώς το γεγονός εξασφαλίζει την κορυφαία ποιότητα του νερού. 

Εκτύπωση

Ψηλά στην Κωστηλάτα στα κρύα τα νερά!

on .

12

 

Όπως εδώ και πάρα πολλά χρόνια έτσι και φέτος το πανηγύρι του Δεκαπενταύγουστου στα Θεοδώριανα συγκέντρωσε πολύ κόσμο, όχι μόνο Θεοδωριανίτες αλλά και πολλούς επισκέπτες.

Ευκαιρία για αντάμωμα, μια φορά το χρόνο, από το εκκλησάκι της Παναγίας με τα πόδια στην πλατεία του χωριού και το απόγευμα 15 και 16 Αυγούστου όλοι στο χορό με το σκοπό της "Κωστηλάτας" και το "διπλοκάγγελο". 

Ένα πανηγύρι που φέτος κράτησε έξι μέρες με παραδοσιακές ορχήστρες, αλλά και με λαϊκές και ρεμπέτικες κομπανίες. 

Χρόνια Πολλά σε όλους νά 'μαστε όλοι γεροί να ανταμώσουμε ξανά του χρόνου!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ