Εκτύπωση

Ανακοίνωση του Νίκου Χρηστίδη υποψήφιου δημοτικού συμβούλου

on .

 Στην παρούσα συγκυρία , καθοριστικής σημασίας είναι η παρέμβαση των δημοτικών αρχών , που θα προκύψουν με αυξημένες πλέον αρμοδιότητες στους τομείς της αναπτυξιακής και κοινωνικής πολιτικής, και η οποία μπορεί να αποτελέσει βιώσιμη ελπίδα για τη διασφάλιση της τοπικής ευημερίας.

Εμείς οι νέοι άνθρωποι που έχουμε ενστερνιστεί τα οράματα και τις αρχές μιας σύγχρονης Πολιτικής με επίκεντρο τον Άνθρωπο χωρίς κομματικές παρωπίδες, διεκδικούμε μέσα από την ενεργό συμμετοχή και δραστηριοποίησή μας να το αποδείξουμε και στο δήμο μας.

Διεκδικούμε τη συμμετοχή μας στη διαμόρφωση και την άσκηση της δημοτικής πολιτικής με γνώμονα την κοινωνική αλληλεγγύη, τη συνεχή αναβάθμιση του περιβάλλοντος και την ποιότητα του παραγόμενου , από τις δημόσιες τοπικές πολιτικές , έργου.

Επιζητούμε να μας αποδοθεί η ευθύνη που μας αναλογεί για τα κοινά, για ένα δήμο βιώσιμο και λειτουργικό για ΌΛΟΥΣ μας.

Ευελπιστώ η ψήφος σας στη Νέα Γενιά να εκφραστεί

με την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου.


Βιογραφικό

Γεννήθηκα το 1982, κατοικώ στην Άρτα και έχω καταγωγή από τις Σκιαδάδες Βουργαρελίου και το Δίστρατο. Είμαι παντρεμένος με την Άννυ Λιάπατα και έχω μια κόρη τη Σμαράγδα.

Αποφοίτησα από το 3ο Ενιαίο Λύκειο Άρτας με Άριστα. Οι ακαδημαϊκές μου σπουδές περιλαμβάνουν πτυχίο Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) .

Έχω εργαστεί σε λογιστήρια μεγάλων ανωνύμων εταιρειών τόσο στην Αθήνα όσο και στην Άρτα. Σήμερα διατηρώ δικό μου λογιστικό γραφείο (πλ. Αγίου Δημητρίου , Άρτα).Ασχολούμαι παράλληλα με την εκτροφή και εμπορία σαλιγκαριών.

Η μακρόχρονη επαγγελματική μου συνεργασία με τον υποψήφιο Δήμαρχο Γ. Τσιανάκα συνετέλεσε στο να διαπιστώσω την ακεραιότητα , το ήθος και την εντιμότητά του.

Αποφασίζω να συμμετέχω ενεργά στη συστράτευση των προοδευτικών ανθρώπων στο δήμο μας με στόχο :

·          Τη διοίκηση του δήμου μας με συνέπεια, ήθος και εργατικότητα

·          Την υλοποίηση του προγράμματος μας με νέες αναπτυξιακές πολιτικές και δομές που θα απαντούν στα σύγχρονα προβλήματα της τοπικής μας κοινωνίας

·          Την στήριξη των νέων

·          Την αξιοποίηση των εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων

·          Την αγροτουριστική αναβάθμιση των Τζουμέρκων

 

ΝΙΚΟΣ X. ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ

Υποψήφιος δημ. Σύμβουλος Αθαμανίας με τον συνδυασμό

«Τζουμερκιώτικη Αλληλεγγύη και Ανάπτυξη»

με υπ. Δήμαρχο τον Γ. Τσιανάκα