Εκτύπωση

Ανακοίνωση υποψηφιότητας της Έλιας Στασινού με το ψηφοδέλτιο του Λεωνίδα Τσίπρα

on .

 http://www.theodoriana.com/images/elia.jpg

Αγαπητοί συνδημότες θα ήθελα να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου ως δημοτικού σύμβουλου με την αυτοδιοικητική παράταξη  «Παρέμβαση Πολιτών στα Κεντρικά Τζουμέρκα» με επικεφαλή τον Κύριο Λεωνίδα Τσίπρα για τον δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων.

 Μία κίνηση πολιτών που στηρίζεται τόσο από  την τοπική κοινωνία όσο και από τον «ΣΥΡΙΖΑ». Πρωταρχικό σκοπό της έχει να βοηθήσει με όλες της τις δυνάμεις τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους νέους που πιστεύουν στο μέλλον των Τζουμέρκων.

Μέλημα μας η μέριμνα για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες όπως ηλικιωμένοι, άνεργοι, παιδιά με αξιοποίηση των πόρων του ΕΣΠΑ 2014-2020 καθώς και η προώθηση της πολιτιστικής ανάπτυξης του τόπου, των εναλλακτικών μορφών τουρισμού και της καθαριότητας των χωριών μας.

Δεσμευόμαστε για την διασφάλιση των αυτονόητων βασικών παροχών που πρέπει ο δήμος να προσφέρει στους πολίτες του με την αξιοποίηση του εργατικού δυναμικού του (αξιοπρεπή οδική πρόσβαση, επάρκεια νερού για ύδρευση και άρδευση και κάλυψη ηλεκτροφωτισμού για όλους τους δημότες).

Με μεγάλη σοβαρότητα θα μελετηθούν οι προτάσεις για τη δημιουργία ήπιων μορφών ενέργειας με την προϋπόθεση ότι δε θα υποβαθμίζουν το περιβάλλον και τα συμφέροντα των κατοίκων του Δήμου.

Ήρθε ο καιρός να περάσουμε από τις μελέτες στα έργα.

Έλια Στασινού

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος