Εκτύπωση

Βίντεο με ευχές και κάλαντα από την πλατεία Θεοδωριάνω

on .

Μπορεί να ήταν ελάχιστοι οι συγχωριανοί που διάλεξαν τα Θεοδώριανα για να γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά, ωστόσο το ελπιδοφόρο μήνυμα ήρθε από παρέα μικρών συγχωριανών, που τραγούδησαν τα κάλαντα και διάλεξαν  το δικό τους τρόπο να στείλουν τις ευχές σε όλους τους συγχωριανούς, όπου και αν βρίσκονται. Ο καιρός  δεν τους έκανε το χατίρι και τα χιόνια φέτος δεν ήρθαν στην ώρα τους. Η αλλαγή του χρόνου βρήκε τα Θεοδώριανα βυθισμένα σε μια υπέροχη γλυκιά βραδιά, που θύμιζε περισσότερο Φθινόπωρο.

Τις μέρες των γιορτών πολλοί ξένοι επισκέπτες πέρασαν από το χωριό.  Οι καταρράχτες είχαν για άλλη μια φορά την τιμητική τους. Το πάρκο χειμερινών δραστηριοτήτων στο "Λιβάδι" λειτούργησε το Σαββατοκύριακο, αφού τό "έστρωσε" κανονικά και πολλοί ήταν αυτοί που χάρηκαν το πρώτο χιόνι. Ας ελπίσουμε το 2010 να μας φέρει πολλές ...άσπρες μέρες.  

 Sample Image

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ
Εκτύπωση

Εγκατάσταση lift στο "λιβάδι"

on .

Με ένα lift (ανελκυστήρα μεταφοράς χιονοδρόμων) έχει εξοπλιστεί το Πάρκο Χειμερινών Δραστηριοτήτων στη θέση "Λιβάδι" στο Σταυρό Θεοδωριάνων. Είναι μήκους 70 μέτρων. Η ιδέα, η αγορά του από την Τσεχία και η εγκατάστασή του, υλοποιήθηκε από φορείς του χωριού με την πολύτιμη βοήθεια συγχωριανού μας, που κάνει ότι μπορεί για την ορεινή του πατρίδα.

Πιστεύουμε ότι η ουσία δεν βρίσκεται σε μεγάλα σχέδια, που μένουν πάντα σχέδια, αλλά σε απλές, ουσιαστικές ενέργειες και προσπάθειες. Απαραίτητο και το μεράκι και η αγάπη κάποιων για το χωριό μας. Ελπίζουμε εκεί με τον αποχιονισμό του δρόμου, να μην τα κάνουμε ... μούσκεμα όπως πέρσι. Να γίνουν προσπάθειες ο δρόμος να μένει ανοιχτός και ελπίζουμε ο καιρός να μας κάνει το χατίρι .. Πολλά και ... ποιοτικά χιόνια.

Sample Image