Εκτύπωση

Το πρόγραμμα της υποψήφιας Σταυρούλας Καραβασίλη

on .

 Sample Image

 

Δόθηκε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα της υποψήφιας δημάρχου Κεντρικών Τζουμέρκων κας Σταυρούλας Καραβασίλη, επικεφαλής του συνδυασμού "ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ- ΟΡΑΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF:

ΣΕΛΙΔΑ 1    ΣΕΛΙΔΑ 2      ΣΕΛΙΔΑ 3     ΣΕΛΙΔΑ 4    ΣΕΛΙΔΑ 5   ΣΕΛΙΔΑ 6    ΣΕΛΙΔΑ 7    ΣΕΛΙΔΑ 8

Εκτύπωση

Οι τελευταίες ομιλίες του Μαρίνου Γαρνέλη

on .

 Sample Image

Σύμφωνα με ανακοίνωση ο υποψήφιος δήμαρχος Τζουμέρκων κ. Μαρίνος Γαρνέλης θα πραγματοποιήσει αύριο και μεθαύριο τις τελευταίες ομιλίες του σε Βουργαρέλι και Άγναντα.

Συγκεκριμένα αύριο Πέμπτη 4 Νοέμβρη στις 7 το απόγευμα στο Βουργαρέλι και μεθάυριο Παρασκευή 5 Νοέμβρη στις 6 το βράδυ στην Άγναντα

Εκτύπωση

Το πρόγραμμα του υποψήφιου δημάρχου Μαρίνου Γαρνέλη

on .

Σαν να έπιασαν τόπο τα λόγια μας και μετά το συνδυασμό "ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ" με υποψήφιο δήμαρχο το Γιάννη Νάκη,  δόθηκε στη δημοσιότητα και το πρόγραμμα του συνδυασμού  "Πατριωτικός Υπερκομματικός Συναγερμός Κεντρικών Τζουμέρκων" με υποψήφιο δήμαρχο Κεντρικών Τζουμέρκων, τον κ. ΜαρίνοΓαρνέλη. Ένα πρόγραμμα που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και αναφέρεται ξεκάθαρρα και στο θέμα των Υ/Η έργων στα ποτάμια των Τζουμέρκων, αφού χαρακτηριστικά αναφέρει: ΟΧΙ ΦΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΡΟΗ ΤΟΥΣ, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα και ένα μοντέλο ανάπτυξης των Τζουμέρκων και του νέου Δήμου.

Με ενδιαφέρον περιμένουμε και το πρόγραμμα των υπολοίπων δύο συνδυασμών και υποψηφίων.

Διαβάστε το πρόγραμμα κάνοντας κλικ στις εικόνες.

   Sample Image Sample Image