Εκτύπωση

Ημερίδα για την τουριστική προβολή του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων.

on .

Ημερίδα με θέμα: "Τουριστική Προβολή του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων" διοργανώνει ο Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων την Παρασκευή 19 Μαϊου 2017 στις 5:00 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου.

Απευθύνει πρόσκληση σε φορείς, επαγγελματίες και πολίτες για την ενημέρωση τους σχετικά με την λειτουργία του νεοσύστατου γραφείου Επικοινωνίας & Τουριστικής Προβολής του Δήμου.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να παροτρύνει τη συμμετοχή όλων στη δημιουργία μίας ηλεκτρονικής ιστοσελίδας για την περιοχή των Τζουμέρκων, την υποβολή προτάσεων για την τουριστική προβολή καθώς και την δημιουργία ομάδων για δρομολόγηση τοπικών δράσεων.

Το  πρόγραμμα της ημερίδας:  
 
18:00 Χαιρετισμοί Δημάρχου και λοιπών επισήμων
  
18:30 Παρουσίαση «Τουριστικό σχέδιο του Δήμου Κ. Τζουμέρκων» Έλια Στασινού υπεύθυνη Γραφείου Τύπου & Τουριστικής Προβολής του Δήμου.
  
19:00 Παρουσίαση «Ο ρόλος των υπαίθριων δραστηριοτήτων στη τουριστική ανάπτυξη των Τζουμέρκων» Μαρίνα Αναστασίου Υπεύθυνη του Κέντρου Άθλησης & Δραστηριοτήτων “Tzoumerka Activities Center” στα Άγναντα.
  
19:30 Παρουσίαση «Ράφτινγκ στον Αχελώο» Γιάννης Βαϊτσης οδηγός ποταμού ιδιοκτήτης της εταιρίας υπαίθριων δραστηριοτήτων «escapeway»
  
20:00 Παρουσίαση «Τουριστική ανάπτυξη στην πράξη» Αιμιλία Κοκκινέλη Οικονομολόγος σύμβουλος επιχειρήσεων & ανθρώπινου δυναμικού υπεύθυνη της «Ε-leaders συμβουλευτική» στην Άρτα.
  
20:30 Παρουσίαση «Μονοπάτια  - από την καταγραφή μέχρι την προώθηση» Δημήτρης Χάνδρας μέλος του υπό ίδρυση Συλλόγου επαγγελματιών Κ. Τζουμέρκων με έδρα το Βουργαρέλι. 
  
21:00 Καταγραφή προτάσεων – Συζήτηση για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής. 
Εκτύπωση

Θεοδωριανίτης αντιδήμαρχος στο Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων.

on .

fatsas

O συγγχωριανός μας δημοτικός σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Θεοδωριάνων Παναγιώτης Τσαλοκώστας ορίζεται νέος Αντιδήμαρχος του Δήμου Κ. Τζουμέρκων.

Του μεταβιβάζονται  αρμοδιότητες που αφορούν πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, καθαριότητας, ύδευσης,φωτισμού για τις δημοτικές ενότητες Αθαμανίας και Θεοδωριάνων, έκδοση αδειών Πολιτικών Γάμων.

Ιδιαίτερα για τις Δημοτικές Ενότητες Θεοδωριάνων και Αθαμανίας οι παρακάτω αρμοδιότητες:

• Υπογραφή με εξουσιοδότηση του δημάρχου, βεβαιώσεων, πιστοποιητικών και λοιπών διοικητικών εγγράφων που εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια των δημοτικών ενοτήτων.

• Μέριμνα για καλή κατάσταση και λειτουργία του εξοπλισμού που βρίσκεται στις δημοτικές ενότητες.

• Παρακολούθηση εξέλιξης έργων και εργασιών που εκτελούνται στις δημοτικές ενότητες.

• Τη συνεργασία με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων για την επίλυση των προβλημάτων τους.

Του ευχόμαστε επιτυχία στο έργο του. 

Εκτύπωση

Θεοδώριανα: Ορεινό τρέξιμο 2017

on .

Τρέχω στα μυστικά των Τζουμέρκων είναι το σύνθημα με το οποίο προκηρύσσεται ο 4ος αγώνας ορεινού τρεξίματος με την ονομασία ΄΄ Στην σκιά του Κριάκουρα΄΄ την Κυριακή 20 Αυγούστου 2017 στα Θεοδώριανα Άρτας.

Ο αγώνας περιλαμβάνει δύο διαδρομές 10 και 21 χιλιομέτρων. Ένας αγώνας ο οποίος έχει ανέβει στις πρώτες θέσεις πανελληνίως μεταξύ των αγώνων ορεινού τρεξίματος λόγω του ότι η διαδρομή αποτελείται στο 98% από ορεινό μονοπάτι, και για τον λόγο αυτόν αποτελεί κριτήριο για τον Olympus Marathon.

Η οργανωτική επιτροπή αποφάσισε φέτος να εντάξει στην διοργάνωση και παιδικό ορεινό αγώνα θέλοντας να μυήσει τα παιδιά του δημοτικού σε τέτοιες διοργανώσεις με την ονομασία "η μαγεία της Πετρίτσας" συνολικής απόστασης 750 μέτρων ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 19 Αυγούστου. Στον αγώνα αυτό δεν θα υπάρχουν νικητές μιας και όλα τα παιδιά θα παραλάβουν με τον τερματισμό τους μετάλλιο της διοργάνωσης και μπλουζάκι του αγώνα.

Περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα στο site της διοργάνωσης http://www.kriakourasrace.gr

Για την οργανωτική επιτροπή

          Ελπίδα Γιώτη