Εκτύπωση

Οι εθνικές γιορτές στα Θεοδώριανα μέσα από το αρχείο ασπρόμαυρης φωτογραφίας.

on .

Ο εορτασμός των εθνικών επετείων στα Θεοδώριανα, όπως τις κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός και μέσα από το ηλεκτρονικό αρχείο ασπρόμαυρης φωτογραφίας.

Σχολικές γιορτές και θεατρικές παραστάσεις στην πλατεία, στο Δημοτικό σχολείο, μπροστά στο μνημείο πεσόντων. 

Ένα νοσταλγικό  ταξίδι στο χρόνο και στην ιστορία του χωριού μας, από το 1940 μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του '80. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

 

Εκτύπωση

Διοργάνωση εθελοντικών δράσεων καθαρισμού στο Εθνικό Πάρκο Τζουμέρκων

on .

Ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων, Περιστερίου και χαράδρας Αράχθου συμμετέχει και φέτος, για τέταρτη χρονιά, στην πανελλαδική εκστρατεία εθελοντικού καθαρισμού “Let’s do it Greece 2017”, με σκοπό τη διάδοση του μηνύματος της συνεργασίας και του εθελοντισμού στην προστατευόμενη περιοχή. 
 
Για να μοιραστούμε το κοινό όραμα και να δείξουμε την αγάπη και το σεβασμό μας στο περιβάλλον, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στις δύο (2) δράσεις καθαρισμού που θα διοργανώσει ο Φορέας Διαχείρισης το Σάββατο, 01 Απριλίου 2017 στους Μελισσουργούς του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων, με σημείο συνάντησης την Πλατεία Παναγιάς και ώρα 10:00 π.μ. και στους Χουλιαράδες του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, με σημείο συνάντησης το κτίριο του πρώην Δημαρχείου και ώρα 10:30 π.μ
 
Για την υλοποίηση της συλλογής και μεταφοράς των απορριμμάτων, ο Φορέας Διαχείρισης θα διαθέσει στους συμμετέχοντες υλικά καθαρισμού (σακούλες και γάντια μιας χρήσεως). (Όσοι εθελοντές διαθέτουν γάντια εργασίας καλό είναι να τα έχουν μαζί τους).
 
Ο καθαρισμός πραγματοποιείται με την υποστήριξη και τη συμμετοχή των Δήμων  Βορείων και Κεντρικών Τζουμέρκων, του Συλλόγου Μελισσουργιωτών Άρτας «Αϊ Μάρκος», του Καταφυγίου Μελισσουργών, της Φιλοπροόδου Αδελφότητας Χουλιαράδων «Η Αγία Παρασκευή» και του Χορευτικού Ομίλου Χουλιαράδων.
 
Στοιχεία επικοινωνίας:
Για τη δράση στους Μελισσουργούς: Τηλ.: 26510 43663, Φαξ: 26510 43575 
Για τη δράση στους Χουλιαράδες:  Τηλ.& Φαξ: 2651053270  
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  
http://www.tzoumerka-park.gr
 
Εκτύπωση

Η 25η Μαρτίου στα Θεοδώριανα.

on .

Αν και ο καιρός ήταν ανοιξιάτικος, λιγοστοί και φέτος οι χωριανοί που βρέθηκαν στο χωριό για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Μετά την επιμνημόσυνη δέηση ακολούθησε η λιτή τελετή με την κατάθεση στεφάνων και τον Εθνικό Ύμνο στο μνημείο πεσόντων στην πλατεία του χωριού. Ελπίζουμε του χρόνου περισσότεροι.

Φωτογραφίες: Σωτήρης Γκορόγιας