Εκτύπωση

Δεκαπενταύγουστος 2018

on .

DSC03014

 Πλήθος συγχωριανών και φίλων του χωριού, πιστοί στο καθιερωμένο αντάμωμα, επισκέφτηκε και φέτος τα Θεοδώριανα τις μέρες του Δεκαπενταύγουστου.

Παρόλο που ο καιρός με καταιγίδες και βροχές θύμιζε περισσότερο Νοέμβριο, ο χορός του "διπλοκάγκελου"στήθηκε κανονικά και τις δυο μέρες στην πλατεία του χωριού με κέφι από μικρούς και μεγάλους.

Χρόνια Πολλά σε όλους και καλή ...αντάμωση του χρόνου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εκτύπωση

Η πλατεία του χωριού μας.

on .

Με αφορμή περιστατικό που συνέβη πρόσφατα σχετικά με τη στάθμευση αυτοκινήτων στην πλατεία του χωριού νομίζουμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να λυθεί ένα χρόνιο πρόβλημα και αίτημα της πλειοψηφίας των συγχωριανών: Η πλατεία και οι χώροι γύρω απ' αυτή να πάψουν επιτέλους  να αποτελούν χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων.

Πολύ δε περισσότερο, όταν ύστερα από ενέργειες του Τοπικού Κοινοτικού Εκπροσώπου και του Δήμου ενοικιάστηκε έκταση και λειτουργεί χώρος στάθμευσης πολύ κοντά στην πλατεία του χωριού.

Η πλατεία αποτελεί το κόσμημα και το καμάρι του χωριού μας. Πρέπει να είναι χώρος συνάθροισης κατοίκων και επισκεπτών, εκδηλώσεων και να πλημμυρίζει από παιδικές φωνές.

Οφείλουμε όλοι μας, μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες,να στηρίξουμε τον Εκπρόσωπο της Τοπικής Κοινότητας   στο θέμα αυτό και στην προσπάθεια που κάνει για μια πλατεία χωρίς αυτοκίνητα.

Βασίλης Λιούκας

Δημήτρης Στεργιούλης

Παναγιώτης Βεντίστας

Εκτύπωση

Παραμύθι....

on .

    ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΕΛΟΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ

Της Βασιλικής Αθ. Σκουτέλα

Μιά φορά κι έναν καιρό ήταν ένα υπέροχο χωριό πολύ ψηλά στο βουνό, ορεινό και πανέμορφο. Είχε πολλά ψηλά και  επιβλητικά βουνά που το αγκάλιαζαν και το προστάτευαν, ποτάμια με ορμητικά νερά που το χρώμα τους δεν ήταν ένα απλό πάλλευκο χρώμα αλλά σε πολλά σημεία των ποταμών το νερό ήταν οινοπνευματί και η δροσιά του μάγευε τους επισκέπτες και νανούριζε με το κελάρυσμά του κάθε έγνοια, ανησυχία και στενάχωρη σκέψη.