Εκτύπωση

Τό 'στρωσε στα Θεοδώριανα.

on .

Η ασθενής χιονόπτωση που άρχισε το πρωί της Πέμπτης 21 Δεκέμβρη και συνεχίστηκε μέχρι το μεσημέρι της ίδιας μέρας, ήταν αρκετή να το στρώσει πρώτη φορά για φέτος μέσα στο χωριό.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας επικρατεί παγετός αφού σύμφωνα και με τις ενδείξεις του μετεωρολογικού σταθμού για σήμερα Πέμπτη η ανώτερη θερμοκασία (0,3 βαθμοί) καταγράφηκε στις 13:27 το μεσημέρι ενώ η χαμηλότερη( -2 βαθμοί) στις 03:41 τη νύχτα. 

     Φωτό: Βασίλης Μητρογιάννης

Στο "Σταυρό" ο δρόμος δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα. Απλά, όπως πάντα το χειμώνα, ιδιαίτερα τις πρωινές και βραδινές ώρες, χρειάζεται προσοχή από τους οδηγούς και χαμηλές ταχύτητες λόγω πιθανής ύπαρξης παγετού. 

Στη πλατεία του χωριού το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στήθηκε.

Καλοδεχούμενος ο  χειμώνας.  Δύναμη, αντοχή και υπομονή στους λιγοστούς "χειμωνιάτες".

 

Εκτύπωση

Παραίτηση του Προέδρου Τοπικής Κοινότητας Θεοδωριάνων.

on .

Σύμφωνα με την υπ' αριθμ: 11/2017 απόφαση του Δημάρχου Κεντρικών Τζουμέρκων, που πάρθηκε στις 26-10-2017,  έγινε αντικατάσταση του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Θεοδωριάνων.

Η αντικατάσταση έγινε ύστερα από σχετική  αίτηση παραίτησης, που υπέβαλλε ο μέχρι τώρα πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Θεοδωριάνων  Διονύσης Μητρογιάννης ο οποίος είχε εκλεγεί με αυξημένη πλειοψηφία με το συνδυασμό "Τζουμερκιώτικη Αλληλεγγύη και Ανάπτυξη" με επικεφαλή τον επίσης συγχωριανό μας Γιώργο Τσιανάκα.

Καθήκοντα πλέον Προέδρου Τοπικής Κοινότητας Θεοδωριάνων αναλαμβάνει ο Σφώρος Δημήτριος πρώτος κατά σειρά σαν αναπληρωματικό μέλος του ίδιου συνδυασμού. 

Του ευχόμαστε καλή δύναμη .