Εκτύπωση

32σέλιδο άρθρο "ύμνος" στα μονοπάτια των Τζουμέρκων & το Ρέμα Μαρκς από το Ελληνικό Πανόραμα.

on .

Μεγάλο αφιέρωμα (32 σελίδων) από το περιοδικό "Ελληνικό Πανόραμα" στο τεύχος Σεπτεμβρίου 2018 που ήδη έχει κυκλοφορήσει με τα Τζουμέρκα και ειδικά τα Θεοδώριανα να έχουν την τιμητική τους. 

Δείτε σε μορφή PDF τα δύο άρθρα: 

"Τζουμέρκα  Θεοδώριανα - Μελισσουργοί: Από τα Ανατολικά Τζουμέρκα, με τα πόδια, στα Δυτικά"

"Το Ρέμα Μάρκς"

Εκτύπωση

Το Εθνικό Πάρκο Τζουμέρκων στο συνέδριο Europarc 2018.

on .

Με εξαιρετική επιτυχία και ισχυρή συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του συνεδρίου Europarc  2018. –  Η 11η συνάντηση εργασίας για τις πιστοποιημένες περιοχές ως βιώσιμοι τουριστικοί προορισμοί το 2019 στα Τζουμέρκα!

Εκπαιδευτική εκδρομή στο δάσος γύρω από το Boat of garden Η ελληνική αποστολή στο συνέδριο

Εξαιρετικά επιτυχημένη ήταν η συμμετοχή του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων, Κοιλάδας Αχελώου, Αγράφων και Μετεώρων στο ετήσιο συνέδριο της ομοσπονδίας Europarc, της οποίας ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων, κοιλάδας Αχελώου, Αγράφων και Μετεώρων είναι μέλος από το 2016, ως η πρώτη ελληνική προστατευόμενη περιοχή πιστοποιημένη ως  βιώσιμος τουριστικός προορισμός.

Εκτύπωση

Αφιέρωμα στα μονοπάτια των Τζουμέρκων από το περιοδικό «Ελληνικό Πανόραμα»

on .

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ
 
 
Την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη εκπροσώπων δημοσιογράφων του περιοδικού «Ελληνικό Πανόραμα» Θεσσαλονίκης, οι οποίοι κατέγραψαν το ορειβατικό μονοπάτι Θεοδώριανα – Μελισσουργοί.
 
Ο Δήμος Κ. Τζουμέρκων μέσω του Γραφείου Τύπου και Τουριστικής Προβολής φρόντισε για τη διαμονή τους καθώς και για την κατάλληλη συνοδεία. Ο Αντιδήμαρχος πρόεδρος τουριστικής ανάπτυξης του Δήμου Π. Τσαλοκώστας μερίμνησε για τη μεταφορά και τακτοποίηση τους στο ορειβατικό καταφύγιο Θεοδωριάνων.
 
Ο Πρόεδρος των «Ορεινών» Δημήτρης Στεργιούλης συνόδευσε τους δημοσιογράφους/ορειβάτες στη διαδρομή Θεοδώριανα – Μελισσουργούς (διάρκειας 6 ωρών, για έμπειρους ορειβάτες) γεγονός για το οποίο ο Δήμος τον ευχαριστεί θερμά.
 
Κατά κοινή ομολογία των δημοσιογράφων απαθανάτισαν ένα από τα πιο μαγευτικά σκηνικά της Ελλάδος και μας ευχαρίστησαν για τη φιλοξενία!
 
Το άρθρο θα δημοσιευτεί στο περιοδικό  «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ» Σεπτεμβρίου τεύχος 117.