Εκτύπωση

Η 2η Συνάντηση Μετακινούμενων Κτηνοτρόφων στα Θεοδώριανα.

on .

11ktinotrofoi

Στα Θεοδώριανα 4 και 5 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η 2η Συνάντηση Μετακινούμενων Κτηνοτρόφων. Στις 4 Αυγούστου το απόγευμα περιλαμβάνει εκδηλώσεις στην πλατεία του χωριού ενώ το πρωί της 5ης Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με πολλούς ομιλητές με θέμα την μετακινούμενη κτηνοτροφία.

Διοργανωτές είναι η Περιφέρεια Ηπείρου και το Δίκτυο Μετακινούμενων Κτηνοτρόφων με συνδιοργανωτές τοπικούς φορείς και συλλόγους. 

Εκτύπωση

Καταστράφηκε η live κάμερα.

on .

vlavicamera

Όπως έχετε διαπιστώσει εδώ και αρκετό καιρό, ύστερα από μια ισχυρή καταιγίδα η live κάμερα στα Θεοδώριανα δεν λειτουργεί,αφού  έχει καταστραφεί από κεραυνό και πρέπει να αντικατασταθεί.

Η κάμερα είχε αγοραστεί και τοποθετηθεί με  έξοδα του συλλόγου μας, όπως και ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός που υποστηρίζει το δίκτυο του μετεωρολογικού σταθμού στον Αϊ-Θανάση.

Το κόστος αντικατάστασής της ανέρχεται περίπου στα 250 με 300 ευρώ με την εργασία του τεχνικού για την τοποθέτηση και ρύθμιση.

Για το λόγο αυτό κάνουμε μία προσπάθεια να συγκεντρώσουμε ένα ποσό για να καλύψουμε τα έξοδα.

Παρακαλούμε όποιος θέλει να βοηθήσει, μπορεί να προσφέρει οποιοδήποτε ποσό μπορεί, για το σκοπό αυτό. Στην περίπτωση που περισσέψουν χρήματα θα τοποθετηθεί και δεύτερη κάμερα σε άλλο σημείο του χωριού.

Θα υπάρξει απόλυτη διαφάνεια στη διαχείριση των χρημάτων και πλήρης ενημέρωση για το ποσόν  και τον τρόπο διάθεσής του. Θα δημοσιευτούν τα ονόματα όσων θα δώσουν χρήματα (εκτός και αν δεν το επιθυμούν), θα κοπούν και θα δοθούν σχετικές αποδείξεις.

Τα χρήματα μπορούν να κατατεθούν στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

ALPHABANK: αριθμός λογαριασμού:410-002101-201526

IBAN λογαριασμού: GR 4901 4041 0041 0002 1012 01526 (ο λογαριασμός είναι στο όνομα του προέδρου του συλλόγου Δημήτρη Στεργιούλη)

ή να δοθούν απευθείας στο Δημήτρη Στεργιούλη ο οποίος διαχειρίζεται την κάμερα καθώς και τον μετεωρολογικό σταθμό που είναι εγκατεστημένος στο χωριό και στον οποίο είναι ενσωματωμένη η live camera.

Αν κάποιος καταθέσει  ποσό στην τράπεζα πρέπει να ενημερώσει με ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με μήνυμα στο 6972237193 αναφέροντας το ονοματεπώνυμό του (αν βέβαια το επιθυμεί) και το ποσό, για να κοπούν τα απαραίτητα παραστατικά.

Εκτύπωση

Δημοπρατείται ο Οδικός Άξονας Αθαμανίου – Θεοδωριάνων και η παράκαμψη Αθαμανίου.

on .

Δημοπρατείται ο Οδικός Άξονας Αθαμανίου – Θεοδωριάνων και η παράκαμψη Αθαμανίου
 
photo10
 
- Αποτελούσε χρόνιο και διαρκές αίτημα της τοπικής κοινωνίας του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων και της ευρύτερης περιοχής του Νομού Άρτας
- Με απόφαση Σπίρτζη έχουν ήδη δεσμευτεί 8.850.000 ευρώ
 
Προκηρύχθηκε η δημοπράτηση του έργου «Βελτίωση και άρση επικινδυνότητας παράκαμψης Αθαμανίου και Οδικός Άξονας Αθαμανίου – Θεοδωριάνων» που αποτελούσε χρόνιο και διαρκές αίτημα της τοπικής κοινωνίας του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων και της ευρύτερης περιοχής του Νομού Άρτας.