Εκτύπωση

Εκλογές των "Ορεινών"

on .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

             ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ και ΕΚΛΟΓΕΣ του συλλόγου «ΟΙ ΟΡΕΙΝΟΙ»

Το Δ.Σ. του συλλόγου «ΟΙ ΟΡΕΙΝΟΙ» καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση και εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η Συνέλευση θα γίνει την Τρίτη   7 Αυγούστου ώρα 11:00 π.μ. στο Δημοτικό σχολείο Θεοδωριάνων.

Αν την ημέρα αυτή δεν υπάρξει η απαραίτητη απαρτία η Συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 12 Αυγούστου στις 11:00 π.μ. στο Δημοτικό σχολείο Θεοδωριάνων.

Η συνέλευση είναι ανοιχτή και μπορούν  να   την παρακολουθήσουν όλοι οι χωριανοί και φίλοι χωρίς να είναι μέλη του συλλόγου. 

Για να συμμετέχει κάποιος όμως στη εκλογική διαδικασία είναι απαραίτητη η εγγραφή του ως μέλος, η οποία μπορεί να γίνει την ίδια ημέρα με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ΟΙ ΟΡΕΙΝΟΙ

Εκτύπωση

Ορεινό τρέξιμο 2018

on .

 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
 
Στη σκιά του κριιάκουρα 2018.
 
Παιδικός αγώνας 
 
Για δεύτερη φορά διοργανώνεται παιδικός αγώνας με την ονομασία ΄΄η μαγεία της πετρίτσας, το Σάββατο 18 Αυγούστου 2018 και ώρα 17:30, με σκοπό να μυήσει τα παιδιά του δημοτικού στο ορεινό τρέξιμο .
 
Ο αγώνας δεν θα είναι διαγωνιστικού χαρακτήρα και θα περιλαμβάνει περάσματα εμποδίων και παιχνίδια, Τα παιδιά που θα λάβουν μέρος στον αγώνα θα πάρουν μετάλλιο τερματισμού, μπλουζάκι αγώνα , αναμνηστικό δίπλωμα και στο τέλος της διοργάνωσης θα κληρωθούν πολλά δώρα.
 
 
Οι συμμετοχές στον αγώνα θα είναι μόνο 60 παιδιά γι΄αυτο δηλώστε συμμετοχή όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην Κα Ελπίδα Γιώτη και στο τηλέφωνο 6977078342.
Σας περιμένουμε. 
                                                           Τέλος εγγραφών                                                                                  
 Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα ΄΄Στην σκιά του Κριάκουρα΄΄ ανακοινώνει ότι οι ηλεκτρονικές εγγραφές λήγουν στις 5 Αυγούστου 2018 στις 12:μ.μ.
 
 Όσοι αθλητές εγγραφούν μετά την ημερομηνία αυτή εκτός των παροχών της διοργάνωσης θα παραλάβουν αριθμούς χωρίς το όνομά τους καθώς και τεχνικά μπλουζάκια και μετάλλια τερματισμού ανάλογα με την διαθεσιμότητα της διοργάνωσης. 
 
Σας περιμένουμε να γνωρίσετε από κοντά τα θεοδώριανα και να τρέξετε ……..στα μυστικά των Τζουμέρκων.
 
Επίσης όσοι επιθυμούν να εγγραφούν στον αγώνα για παιδιά δημοτικού πρέπει να κλείσουν μία από τις 60 θέσεις συμμετοχής στο 6977078342 Κα Ελπίδα Γιώτη 
      
  
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
               
              Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 
               ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΩΤΗ
 
 
Εκτύπωση

Υπερκαλύφτηκε το ποσό για την live camera στο χωριό.

on .

Άμεση υπήρξε η ανταπόκριση συγχωριανών στο κάλεσμά μας για τη συγκέντρωση χρηματικού ποσού για την αντικατάσταση της κάμερας που έδινε ζωντανή εικόνα από το χωριό μέσω του meteo.gr, η οποία είχε καταστραφεί από κεραυνό.

Ήδη το ποσό υπερκαλύφτηκε και το καλό νέο είναι ότι μετά και από  την ουσιαστική συμβολή  της εταιρείας εμφιάλωσης νερού ΠΗΓΕΣ ΚΩΣΤΗΛΑΤΑΣ που εδρεύει στα Θεοδώριανα, θα τοποθετηθεί και δεύτερη κάμερα στο κοινοτικό γραφείο στην πλατεία του χωριού. 

Ευχαριστούμε θερμά τους συγχωριανούς για την προσφορά τους, γεγονός που καταδεικνύει έμπρακτα την αγάπη τους για το χωριό μας. Θα προσπαθήσουμε το συντομότερο δυνατό να γίνει η τοποθέτηση των καμερών. 

ΔΩΡΗΤΕΣ:

Εταιρεία εμφιάλωσης νερού ΠΗΓΕΣ ΚΩΣΤΗΛΑΤΑΣ

Λακόπουλος Νίκος του Κων/νου

Νάκης Δημήτριος του Γεωργίου

Κοντογιάννης Γρηγόρης του Κων/νου

Μακρυθανάσης Φώντας του Περικλή

Σκαμπαρδώνης Νίκος του Αθανασίου

Σκουτέλα Χαρούλα (Μαγειρείο)

Αιμίλιος Λάππας του Ευαγγέλου

καθώς και δύο συγχωριανοί: ο Κ.Γ. και κάποιος  άγνωστος συγχωριανός ή φίλος του χωριού μας με κατάθεση σε τραπεζικό κατάστημα του Βύρωνα, που ζήτησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους. 

Στους δωρητές θα κοπούν και θα δοθούν οι σχετικές αποδείξεις.