Εκτύπωση

Έργα στην τοπική κοινότητα Θεοδωριάνων.

on .

Όπως μας ενημέρωσε ο εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας Θεοδωριάνων στο Δήμο Δημήτρης Σφώρος, έχουν συνταχθεί και εγκριθεί από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων δύο μελέτες που αφορούν έργα μέσα στο χωριό.

Η πρώτη μελέτη προϋπολογισμού 198.000 ευρώ αφορά  την εσωτερική οδοποιία του χωριού και συγκεκριμένα τον κάτω  δρόμο από την πλατεία του Αγίου Νικολάου στα Πλακέικα- Κουτσουκαίικα μέχρι το σπίτι του Δημήτρη Σαμέντζα (αγροφύλακα). Ένα έργο που είχε ξεκινήσει παλιότερα από την τότε Κοινότητα Θεοδωριάνων, αλλά έμεινε στην αρχή. 

Η δεύτερη μελέτη προϋπολογισμού 12.000 ευρώ έχει να κάνει με δύο τοιχεία στον πέρα μαχαλά στα Κομποροζέικα και Μητρογιαννέικα που έχουν καταρρεύσει, ένα πέτρινο τοιχείο στην πλατεία του Αγίου Νικολάου στην ανηφόρα προς τα Χαϊδέικα και τέλος ένα μικρό καλντερίμι στη βόρεια είσοδο της πλατείας της εκκλησίας που οδηγεί προς την οικία του Κεραμιτζόγλου και τα Ντζαδημέικα.

Επίσης για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με τα αδέσποτα βοοειδή, που έφταναν ακόμα και μέσα στην πλατεία του χωριού προκαλώντας ζημιές, περιφράχτηκε ένα χώρος "φιλοξενίας" των βοοειδών  στο εγκαταλελειμμένο γήπεδο ποδοσφαίρου, με σκοπό να φιλοξενούνται εκεί μέχρι να έρθει ο ιδιοκτήτης τους να τα παραλάβει, όπως ορίζει ο σχετικός νόμος και να υποστεί βέβαια και τις ανάλογες κυρώσεις.  

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες οι συγχωριανοί μπορούν να επικοινωνούν με τον Τοπικό Εκπρόσωπο Δημήτρη Σφώρο στο τηλέφωνο: 6979208225

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ (κλικ στις φωτογραφίες)

Εκτύπωση

Ξεκίνησε η υποβολή δηλώσεων στο Κτηματολόγιο.

on .

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις ιδιοκτησίας στο Κτηματολόγιο και για το Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων

Στις 10 Δεκεμβρίου ξεκίνησε η διαδικασία της υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας και στο δικό μας το Δήμο και θα διαρκέσει για τρεις μήνες.

Η συμμετοχή των πολιτών είναι υποχρεωτική, άλλως επέρχονται οι κατά το νόμο προβλεπόμενες κυρώσεις. Τα ακίνητα τα οποία δεν θα δηλωθούν κατά τη διάρκεια της κτηματογράφησης, θα καταγραφούν στις Αρχικές Εγγραφές ως «αγνώστου ιδιοκτήτη» και εφόσον δεν πραγματοποιηθούν οι σχετικές διορθώσεις στις προβλεπόμενες προθεσμίες, θα περιέλθουν στο Ελληνικό Δημόσιο.

 Οι πολίτες :

•    ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ τα απαραίτητα δικαιολογητικά

Τίτλους κτήσης (συμβολαιογραφικές πράξεις, δικαστικές αποφάσεις, πιστοποιητικά μεταγραφής, έγγραφα χρησικτησίας, πιστοποιητικά κληρονομιάς), αστυνομική ταυτότητα, έγγραφο αποδεικτικό ΑΦΜ,  όλα σε μορφή απλού φωτοαντίγραφου

ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΝ το ακίνητό τους (τοπογραφικό διάγραμμα ή δωρεάν υπηρεσία θέασης ορθοφωτογραφιων της ΕΛΛ. ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ή gps χειρός ή υπόδειξη στο Γραφείο Κτηματογράφησης)

ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ τη δήλωση ιδιοκτησίας έγκαιρα στο αρμόδιο Γραφείο Κτηματογράφησης ή ηλεκτρονικά.

Ωράριο λειτουργίας Γραφείων Κτηματογράφησης: Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή από 8:00 έως 16:00 και κάθε Τετάρτη από 8:00 έως 20:00.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ  ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ

ΒΟΥΡΓΑΡΕΛΙ 

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 8:00 - 15:00

ΤΗΛ 2685360219, Κιν 6985846356 Ζήση Ευαγγελία

ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ Π.Ε. ΑΡΤΑΣ,

ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ 31 ΑΡΤΑ

Ζήση Ευαγγελία: 6985846356

Γραφείο στην Άρτα: 2681075914

www.ktimatologio.gr