Εκτύπωση

Νέος πρόεδρος στο Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων.

on .

 
ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΑΔΡΑΣ ΑΡΑΧΘΟΥ
ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
 
Ιωάννινα,  17 Μαρτίου 2017 
 
 
  
Με  την υπ΄αριθ. οικ. 12136/9-3-2017 απόφαση του Υπουργού και του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΦΕΚ 119 ΥΟΔΔ/14-3-2017) ορίζεται πρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων, Περιστερίου και χαράδρας Αράχθου ο κ. Σεραφείμ Φελέκης, Μηχανικός Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης με μεταπτυχιακό στη Διαχείριση Έργων (MSc), ως Ειδικός Επιστήμονας και ως Πρόεδρος του Δ.Σ. του Φ.Δ..
 
Την Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Φορέα στα Ιωάννινα συνάντηση γνωριμίας – συζήτησης του νέου Προέδρου του Δ.Σ. του Φ.Δ. κ. Σεραφείμ Φελέκη με τον κ. Δημήτρη Βαρέλη, Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. του Φ.Δ., την κ. Κέλλυ Καραμάνη Γραμματέα του Δ.Σ. του Φ.Δ. καθώς και με το προσωπικό του Φορέα, οι οποίοι τον καλωσόρισαν και ευχήθηκαν καλή σταδιοδρομία στα καθήκοντα που αναλαμβάνει. Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση επί διαφόρων θεμάτων του Φορέα Διαχείρισης. 
 
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
 
Εκτύπωση

Τα χιονισμένα Θεοδώριανα από πτήση drone.

on .

Δείτε βίντεο του Ντίνου Γιώτη* από τα χιονισμένα Θεοδώριανα. Το βίντεο είναι από πτήση drone και τραβήχτηκε τέλη του Φλεβάρη, όταν τα χιόνια έχουν λιώσει μέσα στο χωριό, όμως τα βουνά μας παραμένουν κατάφορτα, ολόλευκα και πανέμορφα.

Για να δείτε το βίντεο κλικ στη φωτογραφία ή ΕΔΩ

Το τελευταίο βιβλίο του Ντίνου Γιώτη "Ο άγγελος που έχασε το δρόμο για τον παράδεισο" κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ.

Εκτύπωση

ΙΔΡΥΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ

on .

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΖΟΥΜΕΡΚΙΩΤΕΣ

Ιωάννινα, 1 Μαρτίου 2017

Η προσπάθειά μας για ίδρυση της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ, ολοκληρώνεται. Στις τέσσερεις ενημερωτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε Βουργαρέλι, Καλέντζι, Άγναντα και Πράμαντα, αλλά και σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις φάνηκε ότι η αποδοχή του σχεδίου ήταν τέτοια που μας επιτρέπει να είμαστε απολύτως αισιόδοξοι.