Εκτύπωση

Αποκαστάθηκε η βλάβη του ίντερνετ στο χωριό.

on .

Φωτογραφία: Δημήτρης Σφώρος 3 Δεκέμβρη 2018

Σήμερα το απόγευμα κλιμάκιο τεχνικών διόρθωσε τη βλάβη, που βρισκόταν όπως ενημερωθήκαμε στην περιοχή του Τετρακώμου και αποκαταστάθηκε το ίντερνετ στο χωριό.

Σε ότι έχει να κάνει με τις κάμερες, που θα έδιναν ζωντανή εικόνα από το χωριό και καταστράφηκαν από κεραυνό τον Αύγουστο μόλις είχαν τοποθετηθεί, πριν ακόμα συνδεθούν και ανεβάσουν εικόνα στο metar.gr, έχουμε  εξελίξεις.

Σε λίγες μέρες ελπίζουμε να έχουμε καλά νέα, μακριά από νέες κακοτυχίες.Η προσπάθειά μας είναι να τις θωρακίσουμε στο μέτρο του δυνατού από ακραία καιρικά φαινόμενα, όπως αυτό του Αυγούστου.    

Εκτύπωση

Χωρίς ίντερνετ τα Θεοδώριανα.

on .

 
H καταπληκτική φωτογραφία είναι του Βασίλη Μητρογιάννη 

Από τις πρωινές ώρες της Τρίτης (27-11-2018) τα Θεοδώριανα έχουν μείνει χωρίς δίκτυο ίντερνετ και εκτός λειτουργίας ο μετεωρολογικός σταθμός. Όπως μας ενημέρωσε ο τοπικός πρόεδρος της κοινότητας, επικοινώνησε την επόμενη μέρα με τον υπεύθυνο που έχει αναλάβει τη συντήρηση του δικτύου και του ανέφερε ότι η βλάβη εντοπίζεται εκτός Θεοδωριάνων και σύντομα θα διορθωνόταν. Παρόλα αυτά μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα. 

Από την άλλη διαβάζουμε σε Δελτία Τύπου του Δήμου ότι έγινε πρόσφατα αναβάθμιση του δικτύου ίντερνετ τόσο στο Βουργαρέλι όσο και σε άλλες περιοχές του Δήμου και μπράβο γι' αυτό.

Τα ερώτημά μας όμως προς το Δήμο είναι το εξής: τα Θεοδώριανα, σαφώς το χωριό του Δήμου με τις πιο δύσκολες και αντίξοες καιρικές συνθήκες και οι λιγοστοί  ηρωϊκοί του κάτοικοι το χειμώνα, έχουν λιγότερες ανάγκες και δικαιώματα από τους κατοίκους των άλλων χωριών του Δήμου;